News

Cătălin Rădulescu, prima reacție din PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea: “Este o execuție”

27.05.2019 | 14:23
Catalin Radulescu prima reactie din PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea Este o executie

Cătălin Rădulescu a oferit prima reacție din PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea. Reamintim că șeful PSD a primit o condamnare la închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman. Sentința este definitivă.

Ce a declarat Cătălin Rădulescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea

“În primul rând încercăm să trecem peste șocul acesta. Au fost achitări pe bandă rulantă, iar președinte PSD a fost achitat. Toți din dosar au fost achitați, doar Dragnea nu (deși au mai fost alte condamnări – n.r). Este o execuție clară a lui Liviu Dragnea”. ne-am întors în anii 50, a spus Cătălin Rădulescu, la Digi 24.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat astăzi la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. În două ore de la anunțarea sentinței, președintele PSD trebuie să își facă bagajele și să se predea în fața polițiștilor. În acest dosar penal, Dragnea nu putea primi o pedeapsă cu suspendare în acest dosar deoarece era în execuția unei pedepse cu suspendare, în dosarul referendumului.

Noul președinte PSD ar putea fi o femeie. Sursa foto: g4media.ro

PSD fierbe: Cea mai neagră zi de la condamnarea lui Adrian Năstase pentru socialiști

La PSD se fac ultimele mutări astăzi și, cel mai repede, vom afla cine îi va lua locul lui Liviu Dragnea în fruntea partidului. Pe lista scurtă figurează nume precum Lia Olguța Vasilescu, Viorica Dăncilă și Marian Oprișan. Pe surse, se spune că Viorica Dăncilă va acorda interimatul în fruntea PSD.

Fosta parteneră a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost achitată în cadrul aceluiași dosar penal deoarece și-a recunoscut vina, spre deosebire de liderul PSD și a achitat partea sa de prejudiciu. Procesul în care a fost condamnat a fost amânat de mai multe ori, deoarece s-au căutat tot felul de neregularități inclusiv în legătură cu constituirea completurilor de judecată de la ÎCCJ,

Pe 5 iunie, Curtea Constituțională va da o decizie privind constituirea grupurilor de trei judecători de la Înalta Curte, la solicitarea fostului ministru al Justiției, Florin Iordache.