Fotbal intern

Gestul de protest pe care l-a făcut omul lui Mititelu la turneul câştigat de olteni!

Cătălin Rizan, antrenorul de portari de la FC U 1948, a fost titular la Craiova "Maxima" la turneul câştigat de olteni la Sala Polivalentă din Bănie după o finală încinsă cu Dinamo
20.12.2017 | 08:17
Gestul de protest pe care la facut omul lui Mititelu la turneul castigat de olteni

Adrian Mititelu şi Pavel Badea, unul dintre liderii din teren al componeţilor Craiovei “Maxima” care au participat marţi la Turneul old-boys de la Sala Polivalentă din Bănie, se află de mai mult timp în plin război. Dar, cu toate acestea patronul celor de la FC U 1948 i-a permis lui Cătălin Rizan, antrenorul cu portarii al echipei sale, să participe şi el ca jucător la competiţia veteranilor.

 FANATIK.RO a aflat că la turneul de la Sala Polivalentă portarul veteranilor Craiovei “Maxima”, Cătălin Rizan a ales să protesteze faţă de modul în care echipa lui Adrian Mititelu, dar şi a susţinătorilor din Peluza Sud 97 este tratată de autorităţile locale din Bănie. Astfel, în momentul în care portarul a trebuit să se echipeze cu tricoul pe care era stema celor de la CSU Craiova a ales să o acopere pe aceasta cu bandă.

“Un leu adevărat nu putea să joace cu o stemă clonată!”

Contactat de către FANATIK.RO pentru a comenta gestul pe care l-a făcut antrenorul cu portarii de la FCU la turneul de la Sala Polivalentă, preşedintele alb-albaştrilor din liga 4, Marcel Iancu, a comentat situaţia respectivă. “În primul rând Cătălin Rizan a avut acceptul patronului Adrian Mititelu să meargă la un acest turneu la care au luat parte Pavel Badea, Emil Săndoi şi alţi foşti fotbalişti. Vă spun acest lucru încă de la început ca să nu iasă tot felul de comentarii.

Dar ni se pare normal că el a ales să acopere stema de pe tricoul său. Un leu adevărat nu avea acum să joace pe tricou cu o stemă a clonaţilor. Un leu adevărat nu are cum să trădeze FCU şi Peluza Sud 97. Acest leu este Cătălin Rizan. În plus la primul meci din grupe Rizan a jucat cu tricoul echipei noastre pe el. Însă cineva din Craiova trebuie să se gândească de ce oare la acest turneu au participat foarte puţini spectatori, iar dacă lor le-a plăcut această situaţie, atunci nu mai este nimic de comentat”, a spus Iancu.

Sursa foto Gazeta de Sud