Life

Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani. Unde a petrecut și ce mesaje a primit de la Dumitrescu și Bontea

Cătălin Scărlătescu și-a aniversat ziua de naștere în Mykonos, unul dintre locurile pe care le adoră.
20.07.2021 | 19:46
Catalin Scarlatescu a implinit 49 de ani Unde a petrecut si ce mesaje a primit de la Dumitrescu si Bontea
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a plecat în urmă cu câteva zile în Grecia. Așa cum se știe este una dintre destinațiile sale favorite. Celebrul chef a împlinit 49 de ani și a primit o mulțime de mesaje.

Printre acestea s-au remarcat cele ale prietenilor săi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani

Cătălin Scărlătescu își sărbătorește ziua de naștere în Mykonos, locul său favorit. Acesta a decis să plece pentru câteva zile din România și a ales ca destinație Grecia. Ca de fiecare dată, celebrul bucătar le arătat fanilor imagini din locurile pe care le cutreieră, dar și diferite preparate. În plus a avut ocazia să-l cunoască și pe celebrul bucătar turc Salt Bae, pe numele său adevărat Nusret Gokce.

ADVERTISEMENT

Petrecerea a început încă de dimineață și probabil va mai dura probabil ceva timp. Acesta a postat un filmuleț care i-a amuzat pe fani teribil. S-a filmat în timp ce face un salt în piscină, iar la descriere a scris:

“Diving into lucky 50 be like”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Ce mesaje a primit Cătălin Scărlătescu

De ziua sa, juratul de la Chefi la cuțite a primit pe Instagram o mulțime de mesaje. S-au remarcat însă cele ale prietenilor săi, jurații de la Chefi la cuțite. Sorin Bontea i-a transmis că este un prieten minunat, pe care oricine se poate baza mereu.

ADVERTISEMENT

“Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi (după cum se și vede), dar e prietenul ăla pe care te poți baza întotdeauna! La multi ani, @chef_catalin_scarlatescu Ți-am pregătit un buchet de leuștean ?”, i-a transmis Sorin Bontea în mediul online.

Florin Dumitrescu i-a transmis că este unul dintre cei mai buni bucătari din România.

“La mulți ani, Cătălin aka Regele Scoicilor, Președintele Bucătarilor din Calea Lactee, Cheful Chefilor, cel mai bun bucătar român în viață, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf, Casa Poporului, Patrimoniu Unesco, Inventatorul Suprem! Tot binele din lume, omule”. a scris și Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Nici prietenul său, Cătălin Rizea nu a uitat să-l felicite.

“La mulți ani, iubire!!! Să fii sănătos, iubit și să rămâi mereu așa om frumos cu inimă mare!”, i-a transmis și soțul Addei, Cătălin Rizea.