Life

Cătălin Scărlătescu a slăbit vizibil la America Express! Ajuns în semifinalele show-ului de la Antena 1, celebrul chef e mai suplu ca niciodată

Cătălin Scărlătescu a slăbit vizibil în timpul filmărilor de la America Express, show-ul de la Antena 1 la care a ajuns în semifinale, alături de iubita lui Doina Teodoru.
23.07.2022 | 15:57
Catalin Scarlatescu a slabit vizibil la America Express Ajuns in semifinalele showului de la Antena 1 celebrul chef e mai suplu ca niciodata
Cătălin Scărlătescu, vizibil mai slab decât la începuturile America Express / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu, alături de Doina Teodoru, mai tânăra lui iubită, au petrecut aproape două luni la filmările America Express. Iar aventura pe care a trăit-o pe Drumul Aurului pare să îi fi priit celebrului bucătar măcar din punctul de vedere al siluetei cu care s-a întors, de curând, în România.

Cătălin Scărlătescu a slăbit vizibil la America Express

Filmările pentru America Express, show-ul care va fi difuzat, din toamnă, de Antena 1, s-au încheiat în urmă cu câteva zile, iar concurenții sau întors în România. Printre aceștia, din postura de semifinaliști, s-au numărat și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita celebrului chef, cea alături de care a concurat pe Drumul Aurului.

ADVERTISEMENT

Întors în România, Cătălin Scărlătescu și-a surprins apropiații cu noua lui siluetă. Mai exact, vedeta Antena 1 a scăpat de mai multe kilograme, semn că viața din cadrul show-ului nu a fost tocmai una ușoară.

Din fotografiile pe care le-a postat pe conturile sale de socializare, el ajungând în București la timp pentru a sărbători, alături de amicii săi, împlinirea vârstei de 50 de ani, Cătălin Scărlătescu a reușit să scape aproape complet de burtică.

ADVERTISEMENT

E adevărat, viața la America Express, conform regulamentului, nu a fost deloc ușoară, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la fel ca și ceilalți concurenți, fiind nevoiți să supraviețuiască, zi de zi, cu un dolar și să înfrunte tot felul de probe dificile. Așa că, felul în care a reușit celebrul chef să scape de burtică și de kilogramele în plus este ușor de înțeles…

E adevărat, noua siluetă a lui Cătălin Scărlătescu pare să fie una pe placul fanilor săi, comentariile primite de chef pe rețelele de socializare, acolo unde a postat fotografia cea mai recentă cu el fiind, mai toate, complimente la adresa felului în care arată acum.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns în semifinala America Express

Pe 20 iulie 2022, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întors de la filmările America Express, cei doi reușind, din informațiile obținute de FANATIK, să ajungă în semifinala competiției care va fi difuzată din toamnă de Antena 1.

Cu toate acestea, se pare că chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, nu vor reuși să ajung în finala competiției, lupta pentru marele premiu și cei 30.000 de euro de la America Express urmând să se ducă între echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan și cea a lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

La aeroport, conform imaginilor prezentate de Viperele Vesele, Doina Teodoru a fost așteptată de tatăl ei. După reîntâlnirea cu cei dragi, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o petrecere surpriză pusă la punct de amicii săi pentru a serba împlinirea celor 50 de ani ai chef-ului.

Cătălin Scărlătescu, la America Express cu iubita mai tânără, Doina Teodoru

“Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller.

Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, spunea Cătălin Scărlătescu, conform comunicatului de presă remis de Antena 1, înainte de a începe filmările la America Express.

Cătălin Scărlătescu, care a împlinit 50 de ani, și Doina Teodoru, actrița care are 32 de ani, se iubesc de aproape un an, din Vama Veche, iar relația lor pare să fie una suficient de trainică pentru ca cei doi să reziste, nedezlipiți unul de celălalt, pe parcursul lunilor de filmări grele de la America Express.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea...
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă...
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”