Life

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre dieta pe care o ține. La ce nu poate renunța juratul de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme în ultima perioadă. Juratul de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit acum care este dieta pe care a ținut-o pentru a pierde în greutate.
27.07.2021 | 12:28
Catalin Scarlatescu adevarul despre dieta pe care o tine La ce nu poate renunta juratul de la Chefi la cutite
Cătălin Scărlătescu, adevărul despre dieta pe care o ține. La ce nu poate renunța juratul de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a spus adevărul despre meniul pe care-l are, dar și cum se menține în formă, asta pentru că este mereu nevoit să guste din preparatele concurenților din emisiunea culinară unde este jurat.

Motivat să scape de kilogramele în plus, după ce și-a făcut niște analize care nu au ieșit tocmai bine, Cătălin Scărlătescu s-a apucat serios de treabă și s-a pus pe slăbit.

ADVERTISEMENT

Cum arată dieta lui chef Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Antena 1 a spus cum se menține în formă

Discret până acum în legătura cu metoda care l-a ajutat să dea jos peste circa 52 de kilograme, cheful a început să mănânce salate proaspete, cu castraveți și roșii, spanac și ștevie.

Fructele și sfaturile unui specialist nu au lipsit din viața lui Cătălin Scărlătescu, care în momentul de față are o dietă strictă de la care nu se abate, deși recunoaște că nu poate renunța la unele alimente.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 iubește cartofii prăjiți, însă de fiecare dată consumă cu măsură, cantitatea fiind principalul lucru după care se ghidează.

„Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită.

ADVERTISEMENT

Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără. Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puțin, e vorba de cantitate.

Cartofi prăjiți am mâncat toată viața și o să continui să mănânc, dar așa, jumătate de porție, câțiva acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

La ce produse a renunțat Cătălin Scărlătescu pentru a slăbi

Slăbitul nu este treabă ușoară, dovadă că chef Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să renunțe la anumite alimente. În primul rând, a scos definitiv din alimentația sa pâinea și carbohidrații.

Dieta juratului de la „Chefi la cuțite” se bazează foarte mult pe legume, indiferent de felul în care sunt gătite acestea. În plus, vedeta s-a apucat de sport, lucru care-l ajută foarte mult.

Bucătarul recunoște că a slăbit doar de două ori în viață, însă a doua oară a reușit să dea jos peste 50 de kilograme. Prima oară a slăbit 25 de kilograme, dar s-a îmbolnăvit pentru că a fost un proces haotic.

ADVERTISEMENT