Life

Cum a ajuns Cătălin Scărlătescu să-i ceară ajutorul lui Răzvan Simion. Îndrăgitul prezentator a povestit totul

Răzvan Simion a dezvăluit că a primit un mesaj de la Cătălin Scărlătescu. Cunoscutul chef dorea să afle amănunte despre o destinație exotică, dar prezentatorul nu a putut să-l ajute.
15.11.2021 | 14:02
Cum a ajuns Catalin Scarlatescu sai ceara ajutorul lui Razvan Simion Indragitul prezentator a povestit totul
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion le-a povestit colegilor săi de la Neatza cu Răzvan și Dani că a primit un mesaje de la Cătălin Scărlătescu. Acesta dorea să știe dacă cunoaște pe cineva în Phuket, Tailanda.

Prezentatorul nu l-a putut ajuta, pentru că nu a călătorit niciodată în această țară.

Imediat, Dani Oțil și-a luat colegul la rost, iar Ramona Olaru a avut și ea ceva de adăugat.

Cum a ajuns Cătălin Scărlătescu să-i ceară ajutorul lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Dani Oțil își povestesc mereu tot felul de lucruri amuzante în timpul emisiunii pe care o realizează în fiecare dimineață la Antena 1. Luni, Răzvan Simion le-a dezvăluit colegilor săi faptul că a primit un mesaj de la Cătălin Scărlătescu. Acesta l-a întrebat dacă cunoaște pe cineva sau vreun local în Phuket, Tailanda.

ADVERTISEMENT

Se știe faptul că Scărlătescu adoră să călătorească, la fel ca și Răzvan Simion. 

Prezentatorul a recunoscut că nu l-a putut ajuta pentru că nu a fost niciodată în acea țară.

“Îmi da mesaj Scărlătescu ieri să mă întrebe dacă știu pe cineva în Phuket, am citit mesajul dimineață. Eu nici măcar nu am fost acolo, i-am spus că nu. Știi tu Dani?”, a spus Răzvan în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan si Dani. 

Imediat a fost luat la rost de Dani Oțil.

“În primul rând se zice cu P, în pronunția turiștilor, nu cu F. Spune-i așa: Scărlă, ai ajuns într-un loc mult prea turistic, mută-te într-o zonă mai retrasă. Sunt meniuri în rusă în toată zona”, a comentat prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a ascultat discuția, iar la final a intervenit.

“Mai lasă Milano și du-te și tu în altă parte.”

Scărlătescu a mai fost în Tailanda

Cătălin Scărlătescu adoră să călătorească și a vizitat o mulțime de locuri fabuloase. În urmă cu câțiva ani, acesta a fost în Tailanda unde s-a distrat de minune. Acesta a învățat câteva rețete noi în călătorie și s-a împrietenit cu mai mulți chefi.

“Am avut ocazia să mănânc în Koh Samui un preparat cu totul și cu totul fabulos, cu vită Wagyu, o vită de origine japoneză considerată a fi una dintre cele mai scumpe din lume, alături de un sos de curry senzațional.

ADVERTISEMENT

Nu m-am putut abține și am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe chef, Raden Kaew-U-Don. De la el am învățat chiar atunci să prepar sosul respectiv”, povestea la vremea respectivă Cătălin Scărlătescu pentru tvmania.ro.