Life

Cătălin Scărlătescu, curtat de o concurentă de la Chefi la cuțite. Ce i-a spus tânăra

07.04.2021 | 07:41
Catalin Scarlatescu curtat de o concurenta de la Chefi la cutite Ce ia spus tanara
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a ajuns să fie curtat, din nou, de o concurentă de la Chefi la cuțite. Tânăra din Constanța a venit cu planurile pregătite de acasă, convinsă că-l va da pe spate pe juratul emisiunii culinare de la Antena 1. 

Andra Mihail a pregătit ceva dulce, un desert cu care a început sezonul acesta. Este vorba de gogoși cu cremă de brânză și caramel sărat, cu care concurenta i-a impresionat pe cei trei chefi de la masa show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Tânăra gătește de aproximativ 10 ani, pasiunea sa fiind descoperită după ce a plecat de acasă. Participanta de la Antena 1 a lucrat până acum 3 ani ca funcționar public, însă acum este axată pe afaceri, venind în emisiune pentru a-l cunoaște pe Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, în atenția concurentelor. Cine a vrut să-l cucerească

„Pe Cătălin Scărlătescu aș vrea să-l impresionez. (…) Aerul ăla sărat își spune cuvântul. Suntem amândoi de la mare. Și eu sunt singură. Cred că ne potrivim acolo”, a spus Andra Mihail, concurenta de la „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Jurații au rămas plăcut surprinși de preparatul tinerei din Constanța, deși au spus inițial că gogoșile nu sunt deloc pufoase, ci chiar tari.  „Arată foarte bine pentru o gogoașă”, a spus Florin Dumitrescu.

Emoționată peste măsură, Andra Mihail a venit în fața juraților pentru a le spune povestea ei de viață. Tânăra le-a povestit celor trei bucătari mai multe peste ea, asigurându-i pe jurații de la Antena 1 că știe să gătească multe, nu numai desert.

ADVERTISEMENT

Întrebată cu cine ar merge mai departe concurenta nu a ezitat și a răspuns imediat. Așa cum era de așteptat răspunsul a fost Cătălin Scărlătescu, fiind convinsă că poate câștiga sezonul cu numărul 9.

După o discuție care a făcut-o pe concurentă să nu știe ce se întâmplă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au dat tinerei răspunsul. Așa a ajuns Andra Mihail să plece acasă cu trei cuțite.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că mă relaxează bucătăria. Fix haosul ăsta care te scoate din zona de confort caut…”, a ținut să mai adauge concurenta de la „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT