Life

Cătălin Scărlătescu, decizie fără precedent la Chefi la Cuție. A dat lovitura și a intrat în istoria emisiunii de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu a intrat în istoria emisiunii Chefi la Cuțite după ce a luat o decizie fără precedent. Bucătarul a dat lovitura.
27.10.2022 | 14:08
Catalin Scarlatescu decizie fara precedent la Chefi la Cutie A dat lovitura si a intrat in istoria emisiunii de la Antena 1
Ce a decis Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

În ediția de miercuri seară Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu a luat o decizie fără precedent. Juratul de la Antena 1 a spart bomba cu cinci amulete, cu acceptul Ginei Pistol. Premiul pe care l-a obținut a fost unul care i-a adus avantaje pentru echipă.

Ce decizie fără precedent a luat Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Nu s-a mai întâmplat până acum

Toate amuletele au fost benefice pentru echipa lui chef Scărlătescu, însă una dintre ele le-a adus avantaje și adversarilor.

ADVERTISEMENT

După ce a spart bomba cu cinci amulete, Cătălin Scărlătescu a descoperit-o pe cea cu care a putut aduce în echipe patru concurenți care nu au fost selectați în bootcamp.

Dintre aceștia, doi vor ajunge în echipa sa. Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea vor prini și ei câte un concurent.

ADVERTISEMENT

“Cheamă 4 concurenți care nu au fost selectați în bootcamp și repartizează-i în echipe astfel încât să reveniți la numărul inițial de concurenți.”, spune amuleta, potrivit Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a anunțat, la proba eliminatorie, că are de gând să folosească această amuletă. Anunțul a fost făcut după ce concurenții bucătarului au câștigat cea de-a cincea confruntare pe echipe, așa că nu au mai fost nevoiți să participe la duel.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă concurenții din echipa mea nu sunt aici, vă spun că, în zece sezoane Chefi la cuțite, nu am dat atâtea note mari. Vă mulțumesc foarte mult pentru experiența culinară!

Faptul că ați gătit atât de frumos, m-a făcut să mă hotărăsc să dau amuleta care spune că niște concurenți care au gătit cu voi în bootcamp vor veni, vor găti și vor completa echipele voastre – și pe a mea.

ADVERTISEMENT

Eu am dreptul la doi concurenți dintre ei, iar ceilalți Chefi vor primi câte unul.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Rămâne de văzut cine sunt concurenții pe care amuleta lui Cătălin Scărlătescu i-a adus în echipe.

Ce surprize a mai găsit Cătălin Scărlătescu

În bomba cu amulete, Cătălin Scărlătescu a găsit și alte surprize. Una dintre acestea spune că “ceilalți chefi n-au voie să vorbească jumătate de probă”. 

“Concurenții celorlalte două echipe vor fi legați doi câte doi”, spune o altă amuletă.

În timpul battle-ului, Sorin Bontea a folosit amuleta care le-a cerut adversarilor să gătească cu o singură mână, timp de 30 de minute.

Echipa sa a avut de gătit creveți, în timp ce concurenții lui chef Scărlătescu au gătit homar. Echipa lui chef Dumitrescu a avut de pregătit scoici Saint Jacques.

În urma probei individuale, concurenta care a plecat acasă a fost Arminia Lorena Grad, din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT