ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la cuțite. Împotriva cui și-a folosit amuleta și de ce

Autor: Alexa Serdan | 10.05.2021 | 22:58
Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la cuțite. Împotriva cui și-a folosit amuleta și de ce
Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la cuțite. Împotriva cui și-a folosit amuleta și de ce. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Scărlătescu a luat o decizie șoc în ultima ediție a emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Juratul de la Antena 1 și-a folosit una dintre amulete împotriva unui coleg, mărturisind care este motivul pentru care a făcut această alegere. 

ADVERTISEMENT

Bucătarul s-a folosit de proba bugetului pentru a-l bloca pe Florin Dumitrescu, care câștigase înainte proba de îndemânare. În felul acesta vedeta a trebuit să umble puțin la rețeta lui Ștefan Borleanu, deși avea un buget de 60 de lei la cel de-al treilea battle.

Pe de cealaltă parte Sorin Bontea a primit un buget de 30 de lei, sumă cu care a gătit mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure, în timp ce Cătălin Scărlătescu, cu un buget de 15 lei, a pregătit o supă ramen cu rață și ou poșat.

Cătălin Scărlătescu, hotărâre surpriză. Ce amuletă a folosit și pe cine a ales

Având puterea în propriile mâini Cătălin Scărlătescu i-a dat planurile peste cap colegului său de la „Chefi la  cuțite”. În felul acesta Florin Dumitrescu nu a mai avut posibilitatea să folosească aragazul și cuptorul din bucătăria de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Ai puterea să blochezi două instrumente de gătit, cu excepția cuțitului, uneia dintre echipe. Blochez aragazul și cuptorul”, a spus cunoscutul jurat al show-ului culinar moderat de Irina Fodor.

„Păi și nu mai putem să gătim!”, a fost reacția lui Keed din echipa lui Dumitrescu. „Păi și ce facem, băi nene, ne spălăm pe mâini și plecăm acasă?”, a declarat la rândul său Theo Costache.

„M-am gândit așa, cum să fac să-l blochez pe Dumitrescu, doar doar să nu gătească ceva. Și dacă tot a apucat să fie el cu bugetul cel mai mare, ia să vedem cum gătești tu fără foc”, a completat Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă echipa albastră, condusă de Florin Dumitrescu s-a descurcat cu preparatul pentru probă, dar tot nu a avut șanse prea mari de câștig. Proba a fost revendicată de echipa mov, nimeni alta decât cea a lui Cătălin Scărlătescu.

Degustarea a fost făcută de hairstyliști din România, care au votat cea mai gustoasă farfurie. Banda le-a dat mari emoții concurenților de la Chefi la cuțite, care au așteptat cu sufletul la gură verdictul ce avea să fie unul surprinzător.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!