Life

Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la cuțite. Împotriva cui și-a folosit amuleta și de ce

10.05.2021 | 22:58
Catalin Scarlatescu decizie soc la Chefi la cutite Impotriva cui sia folosit amuleta si de ce
Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la cuțite. Împotriva cui și-a folosit amuleta și de ce. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a luat o decizie șoc în ultima ediție a emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Juratul de la Antena 1 și-a folosit una dintre amulete împotriva unui coleg, mărturisind care este motivul pentru care a făcut această alegere. 

Bucătarul s-a folosit de proba bugetului pentru a-l bloca pe Florin Dumitrescu, care câștigase înainte proba de îndemânare. În felul acesta vedeta a trebuit să umble puțin la rețeta lui Ștefan Borleanu, deși avea un buget de 60 de lei la cel de-al treilea battle.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte Sorin Bontea a primit un buget de 30 de lei, sumă cu care a gătit mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure, în timp ce Cătălin Scărlătescu, cu un buget de 15 lei, a pregătit o supă ramen cu rață și ou poșat.

Cătălin Scărlătescu, hotărâre surpriză. Ce amuletă a folosit și pe cine a ales

Având puterea în propriile mâini Cătălin Scărlătescu i-a dat planurile peste cap colegului său de la „Chefi la  cuțite”. În felul acesta Florin Dumitrescu nu a mai avut posibilitatea să folosească aragazul și cuptorul din bucătăria de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Ai puterea să blochezi două instrumente de gătit, cu excepția cuțitului, uneia dintre echipe. Blochez aragazul și cuptorul”, a spus cunoscutul jurat al show-ului culinar moderat de Irina Fodor.

„Păi și nu mai putem să gătim!”, a fost reacția lui Keed din echipa lui Dumitrescu. „Păi și ce facem, băi nene, ne spălăm pe mâini și plecăm acasă?”, a declarat la rândul său Theo Costache.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit așa, cum să fac să-l blochez pe Dumitrescu, doar doar să nu gătească ceva. Și dacă tot a apucat să fie el cu bugetul cel mai mare, ia să vedem cum gătești tu fără foc”, a completat Cătălin Scărlătescu.

În cele din urmă echipa albastră, condusă de Florin Dumitrescu s-a descurcat cu preparatul pentru probă, dar tot nu a avut șanse prea mari de câștig. Proba a fost revendicată de echipa mov, nimeni alta decât cea a lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Degustarea a fost făcută de hairstyliști din România, care au votat cea mai gustoasă farfurie. Banda le-a dat mari emoții concurenților de la Chefi la cuțite, care au așteptat cu sufletul la gură verdictul ce avea să fie unul surprinzător.

ADVERTISEMENT