Life

Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la Cuțite. L-a luat în echipă pe cuțitul de aur al lui Bontea

Cătălin Scărlătescu a luat o decizie șoc la Chefi la Cuțite și l-a adus în echipa lui pe Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.
26.05.2021 | 00:12
Catalin Scarlatescu decizie soc la Chefi la Cutite La luat in echipa pe cutitul de aur al lui Bontea
ADVERTISEMENT

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite, în echipa lui Sorin Bontea. Juratul a pierdut încă un concurent, unul extrem de important în echipa verde. Este vorba despre Paul Vasile, cuțitul de aur al chefului de la Antena 1.

Cătălin Sărlătescu și-a folosit amuleta și l-a salvat pe tânăr de la eliminare, fiind foarte talentat în bucătărie.

ADVERTISEMENT

În această seară, echipele chefilor Bontea și Scărlătescu au ajuns la duel, iar acesta din urmă a pierdut încă un concurent. Se pare că proba de duel nu a fost deloc în avantajul lui Paul.

Cătălin Scărlătescu, decizie șoc la Chefi la Cuțite. L-a luat în echipă pe cuțitul de aur al lui Bontea

Paul Vasile a primit cuțitul de aur și avea un rol extrem de important în echipa verde. Șocul a fost unul imens pentru Sorin Bontea, dar și pentru ceilalți concurenți.

ADVERTISEMENT

„Nu ai cum, băi Paule, așa ceva. Băi, nu vă înțeleg. Nu cred așa ceva. Nu pot să cred așa ceva”, a declarat Sorin Bontea, enervat că un asemenea concurent a ajuns în această situație.

Din fericire, Cătălin Scărlătescu i-a acordat o a doua șansă tânărului și a folosit o amuletă pentru a-l salva de la eliminare. Juratul nu poate lăsa un cuțit de aur să părăsească competiția.

ADVERTISEMENT

„Nu pot lăsa să plece acasă un cuțit de aur”, a spus acesta, moment în care și-a folosit amuleta.

Sorin Bontea a recunoscut că a fost o mișcare foarte bună din partea colegului său de la masa juriului și este fericit că a fost salvat, chiar dacă a ajuns în altă echipă.

ADVERTISEMENT

„Este o mișcare foarte inteligentă din partea lui Cătălin. Paul este un bucătar foarte bun”, a declarat Sorin Bontea.

Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat battle-ul de astăzi, iar celelalte echipe au ajuns la duel. După ce au gătit dulciuri, duelul a avut o temă mai complexă, și anume antreuri pentru evenimente.

Pate de ficat, pastă tahini, tabouleh, guacamole, dulceață de ceapă, sos olandez, aluat de foietaj, pastă de măsline, sos bernaise, ou poșat și ardei copt au fost ingredientele pe care le-au descoperit concurenții din cele două echipe sub cloșurile prezentate de Irina Fodor.

Nicoleta Pop și Paul Vasile au rămas la final, iar cel din urmă a primit cele mai puține puncte de la jurați. Cătălin Scărlătescu l-a salvat și i-a asigurat un loc în echipa lui.

ADVERTISEMENT