Life

Cătălin Scărlatescu, despre ce nu se vede la Chefi la Cuțite: „Noi am băut tot timpul” / ”S-ar putea să ne și batem”

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor de la Chefi la Cuțite și cum se înțelege, de fapt, cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.
03.11.2022 | 18:15
Catalin Scarlatescu despre ce nu se vede la Chefi la Cutite Noi am baut tot timpul  Sar putea sa ne si batem
Cătălin Scărlătescu a oferit detalii din culisele Chefi la Cuțite. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu s-a destăinuit în fața lui Speak și a vorbit despre lucrurile importante din viața lui în cadrul podcsast-ului găzduit de artist. FANATIK a trecut în revistă declarațiile făcute de celebrul bucătar și vă spune ce se întâmplă în culisele emisiunii Chefi la Cuțite.

Cătălin Scărlătescu spune ce se întâmplă la Chefi la Cuțite și nu apare la televizor

Proaspăt întors din America Express și pregătit să-și deschidă restaurantul a cărui inaugurare a avut loc pe 3 noiembrie 2022, Cătălin Scărlătescu a trecut și pe la podcast-ul găzduit de Speak. Chiar dacă au făcut parte din aceeași emisiune, în mod surprinzător, cei doi nu au fost apropiați de la bun început.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Speak i-a mărturisit celebrului bucătar că și-a dat seama că nu-l prea avea la suflet. Cătălin Scărlătescu și-a motivat atitudinea și a spus că artistul era mai apropiat de Sorin Bontea și că, în plus, nu știe cum să mănânce și să bea.

Pentru că au trecut la sentimente mai bune între timp, chef Cătălin Scărlătescu l-a invitat la el în restaurant pe cântăreț, pentru a-i explica cum stau lucrurile când vine vorba de mâncare și, mai ales, de băutură.

ADVERTISEMENT

Speak i-a dat dreptate, însă a adăugat că pentru a învăța toate aceste lucruri, e nevoie de timp. Totuși, vedeta de la Chef la Cuțite l-a corectat.

„Necesită voință, la mine a necesitat timp. Să bei toată băutura aia… Dacă o să treci în drumurile tale, din când în când, pe la noi și o să ne găsești la masă, îți iei paharul și mă întrebi, ‘Bă, ce vin e ăsta?’ și eu îți spun, te învăț, guști și o să vezi că, după o amiciție de 6-7 luni, o să începi să ridici pretenții”, a mai spus celebrul bucătar.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-a ajuns la discuția despre culisele emisiunii Chefi la Cuțite. Speak și-a amintit că, în afara emisiei, a băut cele mai bune vinuri pe când se afla pe platourile de filmare ale show-ului de la Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu: „Am băut și în timpul emisiei”

Nu doar vin se consumă în spatele camerelor de filmat de la Chefi la Cuțite, ci și țuică, bere sau șampanie. Speak și-a amintit de un moment în care Cătălin Scărlătescu le-a adus o băutură din care le-a preparat celor prezenți cocktail-uri.

ADVERTISEMENT

„Da… Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei. N-am cum. Mâncarea se asociază cu băutura”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Iar când vine vorba de șampanie, chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că este băutura care l-a făcut să cheltuiască foarte mulți bani. Cea mai mare notă de plată a achitat-o de ziua lui, pentru o sticlă de ”licoare fină” franțuzească. De asemenea, a mai spus vedeta Antenei 1, el are acasă o adevărată colecție de dopuri, mai mult de 700, pentru care a scos din buzunar câteva mii bune de euro.

Cât de reale sunt certurile dintre cei trei chefi: ”Au momente în care sunt insuportabili”

De ani buni, de când au apărut împreună în primul format de emisiune, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt unul dintre cele mai sudate trio-uri din showbizul românesc. Prieteni pe platourile de filmare și în afara lor, nu sunt puține momentele în care apar certuri epocale.

Tensiunea de la Chefi la Cuțite își pune adesea amprenta asupra acestora, iar Cătălin Scărlătescu nu s-a ferit să admită că există momente în care nu-i mai suportă pe colegii săi.

„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu în fața lui Speak.

Scărlătescu: ”Noi niciodată nu ne vom despărți”

De altfel, Speak a recunoscut c,ă la Chefi la Cuțite, a fost martor la certuri crâncene și chiar s-a mirat că cei trei bucătari nu s-au bătut, dar și că reușesc să rămână prieteni.

„S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți. Uită-te la Beatles ce s-a întâmplat, sunt multe formații din astea, echipe…ce rost are? Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu”, a răspuns Cătălin Scărlătescu.

În ciuda marilor sau micilor neînțelegeri, Cătălin Scărlătescu afirmă fără nicio reținere că nu a fost niciodată gelos pe succesul colegilor săi și că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt niște bucătari desăvârșiți.

„Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos. Și atunci nu pot să dezvolt o ură, nu există. E cel mai urât sentiment de pe pământ. Eu sunt sigur că dacă ne dai 10 ingrediente la fiecare și ne pui să gătim ceva, o să iasă acel ceva spectaculos, dar în trei touch-uri diferite”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT