Life

Cătălin Scărlătescu aruncă bomba despre nunta Ginei Pistol și retragerea ei: „Era de așteptat”

Cătălin Scărlătescu a făcut câteva declarații în exclusivitate despre prezența sa la nunta Ginei Pistol și retragerea vedetei din televiziune.
04.05.2023 | 16:40
Catalin Scarlatescu arunca bomba despre nunta Ginei Pistol si retragerea ei Era de asteptat
Cătălin Scărlătescu, invitat de marcă la nunta Ginei Pistol. Foto: Instagram/ Antena 1/ Foto montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a clarificat o informație apărută în spațiul public legată de nunta Ginei Pistol. Juratul de la Chefi la cuțite abia așteaptă să se distreze la cel mai frumos eveniment din viața prezentatoarei de la Antena 1, unul la care bucătarul este invitat de marcă.

Cătălin Scărlătescu abia așteaptă să se distreze la nunta Ginei Pistol. Bucătarul nu va găti pentru vedetă, așa cum se credea

Toată lumea vorbește deja despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley ca fiind nunta anului 2023! Anunțul făcut de îndrăgitul cuplu a luat cu surprindere pe toată lumea, căci fericitul eveniment, pentru care au început pregătirile în secret, va avea loc foarte, foarte curând!

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK pentru a afla, în primul rând, dacă e adevărat că va găti pentru nunta Ginei Pistol, Scărlătescu a spus că informația apărută în spațiul public este falsă.

„Vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez”

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc.

ADVERTISEMENT

I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r.: grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a clarificat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Întrebat dacă s-a gândit la vreo urare specială pentru viitoarea mireasă, acesta a spus, glumind, că se gândește să compună o poezie pe care i-o va spune în ziua nunții. „Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac. Până atunci am timp să îi compun o poezie (n.r.: râde). Io știu ce o să-mi treacă prin cap, că-mi trec, în general, numai tâmpenii”, a completat Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite a comentat și decizia Ginei Pistol de a lua o pauză de la televiziune. Recent, prezentatoarea concursului culinar de la Antena 1 a spus că vrea să dedice mai mult timp familiei sale, în special fetiței Josephine, în vârstă de 2 anișori, pe care o are cu Smiley.

Cătălin Scărlătescu, de acord cu pauza pe care Gina Pistol a luat-o de la televiziune: „Dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu”

Cătălin Scărlătescu a înțeles hotărârea pe care a luat-o colega sa și a spus că dacă ar fi fost în situația ei, ar fi procedat la fel. „Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp.

Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a mai declarat Scărlătescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Jurații, încântați de prezența fetiței Ginei pe platoul de la Chefi la cuțite

Maestrul bucătar ne-a mai zis că atât el cât și colegii săi jurați au avut ocazia să se bucure de prezența micuței Josephine pe platoul de la Chefi la cuțite și că era perfect normal să o cunoască și ei pe bebelușa partenerei lui Smiley.

„Era normal să o vedem și noi, nu? A mai venit cu fetița, da, da, a venit în platou. Știi cum e, mai vine, mai pleacă, pentru ea (n.r.: Gina) e un pic mai altfel la filmări”, ne-a zis Cătălin, precizând că prezentatoarea nu e nevoită să stea atât de multe ore când se înregistrează emisiunea, spre deosebire de concurenții care sunt nevoiți să gătească.

ADVERTISEMENT