Life

Cătălin Scărlătescu, despre o posibilă nuntă cu Doina Teodoru! Doar Răzvan Fodor a mai făcut asta!

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre o posibilă nuntă cu Doina Teodoru! Juratul de la Chefi la cuțite vrea să o ia pe urmele lui Fodor!
08.05.2023 | 13:00
Catalin Scarlatescu despre o posibila nunta cu Doina Teodoru Doar Razvan Fodor a mai facut asta
Cătălin Scărlătescu, despre cum s-ar îmbrăca dacă s-ar însura cu Doina Teodoru. Foto: Instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este nonconformist, iar dacă ar fi să se însoare cu Doina Teodoru sau vreo altă domnișoară, juratul nu ar apărea oricum în fața ofițerului de stare civilă!

Cătălin Scărlătescu s-ar îmbrăca în pantaloni scurți la nunta cu Doina Teodoru, după modelul lui Răzvan Fodor

Se pare că Răzvan Fodor l-a inspirat pe burlacul Scărlătescu, căci maestrul bucătar nu ar ține cont de regulile impuse (sau nu) de societate când vine vorba de alegerea costumului de mire! De fapt, ce costum de mire! Cătălin Scărlătescu nici nu vrea să audă de așa ceva! Ar apela la un outfit ieșit din comun, unul cu care s-a făcut remarcat și Răzvan Fodor la cununia civilă cu Irina, soția sa!

ADVERTISEMENT

Într-o discuție purtată recent de FANATIK cu juratul Chefi la cuțite, în care acesta a negat că se va ocupa de meniul de la nunta Ginei Pistol, Scărlătescu a răspuns și unei curiozități pe care mulți o au, și anume dacă s-a gândit vreodată să poarte costum de mire în viitorul apropiat.

În stilul său caracteristic, Scărlătescu ne-a zis că pentru el nu există așa ceva! S-ar îmbrăca mai degrabă în pantaloni scurți la nunta sa, așa cum a făcut-o Răzvan Fodor când a ajuns la primărie cu Irina.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu e hotărât: „Nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor!”

„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi! (n.r.: râde)”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK, semn că juratul de la Antena 1 știe foarte bine ce fel de apariție va avea dacă se va ivi ocazia vreunei căsătorii.

Recent, Cătălin Scărlătescu ne-a vorbit și despre retragerea Ginei Pistol din televiziune, o retragere temporară, ori cel puțin asta speră fanii frumoasei vedete. Cătălin ne-a mărturisit că este de înțeles că Gina a ales să stea mai mult timp cu fetița ei, Josephine, și că și el, dacă ar avea un copil mic ar face același lucru.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite, despre retragerea Ginei Pistol din televiziune

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…

Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp.

ADVERTISEMENT

Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, ne-a spus Cătălin Scărlătescu de curând.

Chef Scărlătescu nu gătește pentru Gina!

Cătălin ne-a vorbit puțin și despre nunta prezentatoarei Chefi la cuțite, Gina Pistol! Bucătarul abia așteaptă să se distreze la marele eveniment al acestui an. Colegul chefilor Sorin Bontea și Florin Dumitrescu ne-a mai spus că nu adevărată informația vehiculată în presă, potrivit căreia el va găti pentru Ginuța, așa cum o alintă.

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu! Eu nu gătesc”, ne-a mai spus Scărlătescu.

 

 

ADVERTISEMENT