Life

Cătălin Scărlătescu, detalii neașteptate despre nunta cu Doina Teodoru. Cum va arăta evenimentul

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri surprinzătoare despre cununia cu iubita sa, Doina Teodoru. Care va fi tema petrecerii lor.
03.07.2024 | 07:40
Catalin Scarlatescu detalii neasteptate despre nunta cu Doina Teodoru Cum va arata evenimentul
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri surprinzătoare despre cununia cu iubita sa, Doina Teodoru. Care va fi tema petrecerii lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, detalii neașteptate despre nunta cu Doina Teodoru. Cum va arăta evenimentul. Juratul emisiunii MasterChef România nu ascunde faptul că are planuri mari de viitor în domeniul personal.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri surprinzătoare despre cununia cu iubita sa, Doina Teodoru. Care va fi tema petrecerii lor

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri surprinzătoare despre cununia cu iubita sa, Doina Teodoru. Care va fi tema petrecerii lor. Vedeta de la Pro TV și fosta concurentă de la America Express formează un cuplu de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Bucătarul și actrița au o relație foarte frumoasă, dovadă că iau în calcul să-și unească destinele. În momentul de față juratul de la MasterChef România nu știe când va avea loc evenimentul, însă are câteva idei despre cum va arăta.

„Nu știu, să vedem, când om avea timp. Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama naibii e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?!

ADVERTISEMENT

Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea.

Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ce preparate vor fi la nunta lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru

Cel mai probabil ziua cea mare va fi una specială și atipică pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, dar și pentru invitații care le vor fi alături atunci. De asemenea, familiile celor două vedete nu vor lipsi de la nuntă.

Renumitul chef nu dorește să pregătească preparatele culinare, însă vrea ca bucatele să fie cât mai diversificate. Bucătarul își dorește ca mesenii să aibă mai multe variante din care să aleagă și să se bucure de dans.

ADVERTISEMENT

„Bravo, ai văzut?! Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT