Life

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre femeile din viața sa. Cum reușește juratul de la Chefi la cuțite să le cucerească

Cătălin Scărlătescu se numără printre bărbații burlaci din showbiz-ul românesc, juratul de la „Chefi la cuțite” afișându-se destul de rar în compania femeilor.
17.07.2021 | 17:48
Catalin Scarlatescu dezvaluiri despre femeile din viata sa Cum reuseste juratul de la Chefi la cutite sa le cucereasca
ADVERTISEMENT

Celebrul chef nu vorbește prea des despre viața sa amoroasă, dezvăluind în urmă cu puțin timp cum reușește să le cucerească pe femei. Dacă toată lumea s-a gândit la gătit, iată că adevărul este cu totul altul.

Cătălin Scărlătescu a ținut să mărturisească că nu pune mare accent pe arta culinară când vine vorba de a intra pe sub pielea unei femei, ci are la îndemână un cu totul alt secret.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cheful pune foarte mare accent pe sinceritate, dovadă că de-a lungul timpul a bifat relații de lungă durată, dar și mai scurte.

Cătălin Scărlătescu, secretul unei relații perfecte. Cum cucerește femeile

„O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluție.

ADVERTISEMENT

Dacă nici așa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! (râde). Eu le cuceresc cu sinceritatea mea. 

Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe… (râde)”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 recunoaște că nu este genul care să se priceapă la relații sentimentale, chiar dacă cea mai lungă poveste de dragoste a durat 5 ani. Despărțirea s-a produs pentru că vedeta era mult plecată de acasă cu munca.

Mai mult decât atât, Cătălin Scărlătescu spune că este tot timpul îndrăgostit, sentiment care probabil nu îi va trece niciodată. Și nici singur nu este tot timpul, în ciuda faptului că se numără printre burlacii celebri.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, veșnic îndrăgostit și cu relații serioase

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit la un moment dat că de fiecare dată are relații serioase, iar atunci când observă că nu este ceva la locul lui preferă să dispară din peisaj.

Cătălin Scărlătescu este un bărbat normal, care nu suportă să stea singur cuc, motiv pentru care au fost și ocazii în care a vorbit deschis despre femeile din viața lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus vedeta la Antena Stars acum ceva timp, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT