Life

Cătălin Scărlătescu i-a înfuriat pe români. Ce a făcut în Vama Veche: „Țărăneală la maxim”

Cătălin Scărlătescu și-a înfuriat fanii cu ultima postare din mediul online. Gestul cu care a i-a dezamăgit pe mulți români.
10.06.2023 | 16:41
Catalin Scarlatescu ia infuriat pe romani Ce a facut in Vama Veche Taraneala la maxim
Cătălin Scărlătescu a fost aspru criticat în mediul online. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și-a dorit să le arate fanilor săi cum a arătat weekendu-ul său, dar a gafat serios și și-a pus publicul în cap. Bucătarul a fost linșat în secțiunea de comentarii și pus la zid pentru gestul său.

Cătălin Scărlătescu i-a înfuriat pe urmăritorii din mediul online

Cătălin Scărlătescu are o comunitate destul de mare în mediul online, astfel că încearcă să-i țină la curent pe urmăritorii săi cu ce se mai întâmplă în viața sa. Așa a procedat și recent când i-a anunțat ce activități are în weekend.

ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar de la Antena 1 s-a pozat mândru alături de mașina de zeci de mii de euro cu care a ajuns până la celebra poartă de la intrarea din Vama Veche. „Așa a arătat weekend-ul meu prelungit. Să vedem ce va urma si in acest sfârșit de săptămâna”, a scris Cătălin Scărlătescu în mediul online.

Cu toate acesta, însă, cei care îl urmăresc nu au fost încântați e gestul său, din contră, l-au criticat aspru și l-au pus la zis. Atât pe Facebook, dar și pe Instagram, acolo unde a făcut publice imaginile a fost ironizat pentru gestul său.

ADVERTISEMENT

„Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ăla și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul”,  „Maxim țărăneală de super prost gust!”, „Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”, sunt o parte dintre criticile primite.

„Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”, „Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult”, „Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, au fost alte reacții dure stârnite de Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT
cătălin scărlătescu mașină vama veche plajă
Una dintre fotografiile publicate de Cătălin Scărlătescu.
Sursa foto: Facebook

Recent, bucătarul l-a supărat și pe Florin Dumitrescu

Întâmplarea are loc la scurt timp după ce Florin Dumitrescu l-a pus la zid pentru declarațiile din podcast-ul lui Mihai Morar. Atunci , Cătălin Scărlătescu a afirmat că nu este prieten cu colegii săi de la Chefi la cuțite, ba chiar îi sunt inamici. 

„Consider că eu, Sorin și Cătălin suntem prieteni. Și mai mult decât prieteni suntem parteneri. Dacă oricare dintre noi crede altceva este problema lui. Dar noi, la final de zi, la final de proiect, la început de proiect, noi înainte de toate suntem parteneri.

ADVERTISEMENT

Într-un parteneriat poate exista prietenie sau nu. Dar parteneriatul există. Prietenie există, dar nu este o prietenie care se manifestă prin ieșiri la bere. Pentru că avem treabă fiecare. Dar atunci când unul dintre noi e cu un picior în groapă, ceilalți doi sunt acolo să-l scoată”, a spus Florin Dumitrescu vizavi de mărturisirile lui Cătălin Dumitrescu, pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT