Life

Cătălin Scărlătescu, ieșire nervoasă la Chefi la cuțite. Ce a pățit: ”E cutremur în echipă”

Cătălin Scărlătescu, irascibil în show-ul culinar Chefi la cuțite. Ce i se întâmplă juratului de la Antena 1 și concurenților.
29.05.2023 | 16:38
Catalin Scarlatescu iesire nervoasa la Chefi la cutite Ce a patit E cutremur in echipa
Cătălin Scărlătescu, irascibil în show-ul culinar Chefi la cuțite. Ce i se întâmplă juratului și concurenților săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubitul actriței Doina Teodoru are o ieșire nervoasă în emisiunea culinară moderată de Gina Pistol. Ce a pățit vedeta care susține că e cutremur în echipa sa. Momentul va fi public pe micile ecrane peste numai câteva ore.

Cătălin Scărlătescu, irascibil în show-ul culinar Chefi la cuțite. Ce i se întâmplă juratului și concurenților săi

Cătălin Scărlătescu devine irascibil în show-ul culinar Chefi la cuțite, în ediția de luni, 29 mai 2023. Telespectatorii vor vedea ce i se întâmplă juratului și concurenților săi care nu au câștigat niciun battle până acum.

ADVERTISEMENT

Au trecut deja 6 bătălii, dar niciuna nu a fost de partea bucătarului. Fostul concurent de la America Express și-a cam pierdut răbdarea, mai ales că Sorin Bontea se bucură de cea mai bună perioadă din acest sezon.

Cheful este decis să vorbească cu concurenții din echipa sa care au nevoie să fie mai disciplinați și mai atenți la preparatele culinare pe care le au de gătit. Vedeta de la Antena 1 e hotărâtă să obțină cele mai bune punctaje.

ADVERTISEMENT

„Am venit la platou plin de nervi. E cutremur în echipă azi. Încep să împart binețe”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în ediția care va avea loc luni, 29 mai 2023, de la Chefi la cuțite, conform a1.ro.

„Stăm bine. Au venit cu noroc noii concurenți din bootcamp, Matthew și Adriana. Sunt pe val și abia aștept să gătească ai mei. Nu cred că același lucru îl poate spune Scărlătescu”, a spus Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„Azi, mă aștept de la oamenii mei să fie foarte activi. În echipa noastră nu e destulă ambiție. Vreau să-i văd că sunt pe metereze, că se chinuie un pic, să-i văd că-și doresc cu adevărat să câștige”, a completat Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu, învingător la Chefi la cuțite?

Cătălin Scărlătescu speră să fie învingător în episodul de luni, 29 mai 2023, de la Chefi la cuțite. Bucătarul este singurul care nu are nicio victorie, în timp ce chef Sorin Bontea a câștigat până acum patru battle-uri.

ADVERTISEMENT

La rândul său Florin Dumitrescu are în palmares două. Va reuși să obțină fostul participant de la America Express prima victorie sau și de această dată bucuria va fi de partea uneia dintre celelalte două echipe?

ADVERTISEMENT