Life

Cătălin Scărlătescu, ironizat de Cabral pe rețelele sociale: “În poza asta pari ceva traficant”

Cătălin Scărlătescu a fost ironizat de Cabral pe rețelele sociale, după ce a postat o imagine. Ce i-a transmis prezentatorul de la Pro TV?
11.10.2022 | 17:46
Catalin Scarlatescu ironizat de Cabral pe retelele sociale In poza asta pari ceva traficant
Cum l-a ironizat Cabral pe Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu a fost ironizat de Cabral după ce a postat o fotografie pe rețelele sociale. Prezentatorul de la Pro TV l-a comparat pe bucătar cu un “traficant”.

Ce i-a transmis Cabral lui Cătălin Scărlătescu

Cabral este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, fiind urmărit mai ales pentru glumele pe care le face în mediul online. Prezentatorul TV obișnuiește să-i ironizeze pe colegii lui de breaslă, așa cum a făcut și cu Radu Vâlcan și Răzvan Fodor, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a fost “ținta” soțului Andreei Ibacka.

Juratul de la Chefi la cuțite a postat o imagine în care se afla în mașină, alături de colegii săi de platou, chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

“Începe nebuniaaaa”, a scris chef Scărlătescu în dreptul imaginii, anunțând noua ediție a show-ului culinar de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a lăsat un comentariu ironic la postarea lui Cătălin Scărlătescu. Comentariul lui Cabral a adunat 3.700 de reacții din partea internauților.

“În poza asta pari ceva traficant care i-a răpit pe oamenii ăia cinstiți de lângă el…”, a fost comentariul lui Cabral, care i-a amuzat pe urmăritorii lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT
Cătălin Scărlătescu comentariu Cabral
Cabral, comentariu ironic la adresa lui Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

Cum s-a filmat Cătălin Scărlătescu alături de iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au apărut într-o ipostază neașteptată pe rețelele sociale. Cei doi concurenți de la America Express s-au filmat în plină stradă, în timpul unei petreceri private din București.

Îndrăgitul bucătar și partenera lui nu-și mai ascund relația pe care o au de ceva timp. Cei doi sunt mereu puși pe glume și pe distracție, dovadă fiind și una dintre postările recente din mediul online.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite și fosta concurentă de la iUmor s-au filmat în timp ce dansau pe stradă. Din imaginile surprinse se poate observa că cei doi se potrivesc de minune, iar diferența de vârstă de 18 ani dintre ei nu reprezintă o problemă.

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a fost întrebat dacă are în plan să se căsătorească cu Doina Teodoru. Bucătarul nu a luat în calcul această posibilitate, dar a ținut să precizeze că este o persoană spontană.

“O să găsesc eu, stai să vină. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu, la chestiile astea nu poți să te gândești. Când vine momentul. Cel mai spontan.”, spunea chef Scărlătescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT