Life

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite: „Nu subestimați pe nimeni!”

Cătălin Scărlătescu a transmis un mesaj pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite.
17.06.2021 | 10:46
Catalin Scarlatescu mesaj pentru Narcisa Birjaru castigatoarea sezonului 9 Chefi la Cutite Nu subestimati pe nimeni
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj emoționant Narcisei Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite. Juratul este mândru că tânăra din echipa lui a reușit să câștige marea finală.

Totodată, Narcisa este prima femeie din istoria competiției care câștigă marea finală, farfuria de aur și premiul în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Narcisa Birjaru i-a transmis un mesaj chefului care i-a fost alături și care a îndrumat-o în timpul întregii competiții.

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu este în culmea fericirii după ce concurenta din echipa lui, Narcisa Birjaru, a câștigat finala Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 i-a transmis tinerei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare imediat după difuzarea finalei.

Chef Scărlătescu a ținut să le transmită fanilor emisiunii că nu trebuie să subestimeze pe nimeni și că Narcisa este un bucătar extrem de talentat, care știe să dea un gust bun preparatelor ei.

ADVERTISEMENT

„Sezonul 9 mi-a depășit toate așteptările. Pentru prima dată în istoria @chefilacutite o femeie a reușit să obțină trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige.

ADVERTISEMENT

Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării.

Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta. Sunt mândru de tine și mândru de echipa care ți-a dat putere să câștigi trofeul! Vă mulțumesc tuturor!

Felicitări si celorlalți finaliști! Cătălin, ești un bucătar desăvârșit. Ai ridicat nivelul în bucătăria noastră! Elena, ți-am spus-o și o repet. Determinarea ta poate să mute munții! Vă felicit și mă bucur că v-am cunoscut! 

Și ca un ultim cuvânt…nu subestimați pe nimeni. Ne vedem în #sezonul10… unde o să am statuie!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Narcisa Birjaru i-a răspuns lui Cătălin Scărlătescu

La scurt timp, Narcisa Birjaru i-a transmis și ea un mesaj îndrăgitului bucătar. Tânăra i-a mulțumit lui Chef Scărlătesu pentru că a ajutat-o să-și îndeplinească visul.

„Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă o dată pt toată încrederea acordată! Te iubesc”, a scris Narcisa pe Instagram.

Narcisa Birjaru este una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului 9 Chefi la Cuțite. Tânăra i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe Gina Pistol la audiții cu povestea ei de viață.

Căsătorită de la 15 ani, Narcisa a ținut cont de tradițiile etniei ei, însă niciodată nu a renunțat la lupta pentru visul ei.

La un moment dat, Chef Scărlătescu a declarat că are de gând să o angajeze la noul lui restaurant pentru că are un talent deosebit la gătit, știind să dea un gust bun preparatelor ei.

Tânăra s-a bucurat de o asemenea apreciere din partea mentorului ei, spunând că niciodată nu a fost atât de încurajată.

ADVERTISEMENT