Life

Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de admiratoare. Cine e tânăra care spune că-l adoră: “Îmi este dator cu o poză”

Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de admiratoare. Cine e tânăra care a venit la Chefi la cuțite și i-a spus juratului că-l adoră? Concurenta a vrut o poză cu îndrăgitul chef.
05.09.2022 | 07:24
Catalin Scarlatescu nu duce lipsa de admiratoare Cine e tanara care spune cal adora Imi este dator cu o poza
Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de admiratoare. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu are multe admiratoare, iar una dintre acestea a venit la Chefi la cuțite, în prima ediție a emisiunii. Concurenta i-a spus îndrăgitului chef că îl adoră.

Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de admiratoare

Maria Florina Stan este una dintre concurentele sezonului 10 Chefi la cuțite și și-a făcut apariția în platou încă din prima ediție.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a spus bucătarului că îl adoră, iar marea ei dorință a fost să facă o poză cu acesta. Concurentul de la America Express i-a îndeplinit dorința participantei la show-ul culinar.

Concurenta și-a dorit foarte mult să vină în competiția de la Antena 1, iar soțul ei este cel care a înscris-o, după ani în care ea nu a avut curaj să o facă. Partenerul ei de viață i-a fost alături acesteia și în culise.

ADVERTISEMENT

Maria Florina Stan urmărește Chefi la cuțite încă de la primul sezon și întotdeauna a ținut cu chef Cătălin Scărlătescu.

Maria a mai spus că a mers de mai multe ori la Festivalul Scoicilor și a învățat foarte multe de la chef Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

“Am venit a Chefi la cuțite să-l cunosc personal pe chef Scărlătescu. Îl ador pe chef Scărlătescu. De la primul sezon ne uităm și întotdeauna am fost alături de el. (…)

Mă simt cel mai aproape de stilul dânsului de a găti. De când a început să facă Festivalul Scoicilor, la mare,am început să mergem după el.

ADVERTISEMENT

Îi spuneam soțului ‘Haide să mergem și noi!’. (…) Îmi este dator cu o poză.”, a spus concurenta în prima ediție a emisiunii culinare.

Concurenta a primit toate cele trei cuțite din partea chefilor. În plus, lui Cătălin Scărlătescu i-a plăcut foarte mult i-a plăcut preparatul pe care aceasta l-a pregătit.

Aceasta a gătit un desert, mai exact o negresă cu glazură în două culori.

Maria Florina Stan i-a povestit chefului de momentul în care a venit la Festivalul Scoicilor pentru a face o poză cu el. Acesta s-a grăbit și s-a dus la un alt stand, dar nu fără a-i promite acesteia că vor face poza.

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite a avut premiera duminică, 4 septembrie. Emisiunea va fi difuzată și lunea, marțea și miercurea, de la 20:30.

ADVERTISEMENT