Life

Cătălin Scărlătescu, prima apariție alături de noua iubită. Cum s-a afișat Doina Teodoru alături de îndrăgitul chef

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu încă de anul trecut, dar abia acum au confirmat povestea de dragoste. Unde au apărut cei doi îndrăgostiți?
25.04.2022 | 20:13
Catalin Scarlatescu prima aparitie alaturi de noua iubita Cum sa afisat Doina Teodoru alaturi de indragitul chef
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima emisiune în care apar împreună. Cum au apărut. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și noua sa iubită au avut o primă apariție împreună. Celebrul jurat de la Chefi fără limite și fosta concurentă de la iUmor s-au afișat împreună în cadrul unei emisiuni, difuzată în urmă cu puțină vreme.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima emisiune în care apar împreună. Cum au apărut

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au apărut în aceeași emisiune. Bucătarul și actuala partenera de viață au fost prezenți la Prețul cel bun, acolo unde tânăra în vârstă de 32 de ani a venit în calitate de concurentă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au jucat pentru o cauză nobilă în ediția de Paște a emisiunii de la Antena 1, unde moderator este Liviu Vârciu. Prezentatorul a numit-o pe frumoasa actriță „nevastă”, chiar dacă vedeta nu a trecut pragul altarului.

Vedetele au venit în cadrul show-ului pentru a ajuta o mamă cu 6 copii, acolo unde partenera renumitului bucătar de la Chefi fără limite a ajuns până în finală. Actrița a câștigat marele premiu în valoare de 15.748 de lei.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, cumințit de actrița Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu nu a ascuns faptul că are o nouă iubită, chiar dacă nu a vorbit deschis despre acest subiect. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit cum s-a cumințit și cum a fost cucerit de Doina Teodoru, mai mică decât el cu 17 ani.

„Cu mult timp în urmă, de fapt, cu un an și un pic mi-a dat cineva papucii. Și m-am uitat la preț (râde). O voce și o floare. Uite, ceva de genu: «treci acasă», simplu”, a declarat bucătarul de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

„Oricum nu aveai altă variantă. Erai singurul bărbat pe care-l invidiam… am zis că e mult. M-am oprit eu, s-a oprit Andrei, s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, bă bărbați frumoși.

Bă ce caută Cătălin, chiar nu vrea să se mai oprească?”, a spus Liviu Vârciu, care a fost curios să afle dacă vedeta gătește acasă.

ADVERTISEMENT

„Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit. Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

„Băi, ce familie frumoasă. Să ne invitați și pe noi, să vedem cum sunteți în casă”, a completat Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT