Life

Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Ce a dezvăluit juratul de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu a confirmat povestea de dragoste începută în vara aceasta alături de Doina Teodoru, actrița care a câștigat iUmor în urmă cu aproximativ 4 ani.
15.12.2021 | 18:44
Catalin Scarlatescu prima declaratie despre relatia cu Doina Teodoru Ce a dezvaluit juratul de la Chefi la Cutite
Cătălin Scărlătescu a confirmat relația cu Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o poveste specială. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii culinare „Chefi la cuțite” și frumoasa șatenă formează un cuplu foarte discret și nu se afișează pe rețelele de socializare, deși sunt împreună de circa jumătate de an.

Vedeta de la Antena 1 a făcut acum prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Cei doi nu doresc să apară foarte des împreună, deși petrecut mult timp unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost în câteva vacanțe împreună, ultima fiind chiar în Thailanda, semn că lucrurile merg cât se poate de bine între ei.

Cătălin Scărlătescu a confirmat relația cu Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o poveste specială

Celebrul bucătar nu vrea să ofere prea multe detalii despre legătura din momentul de față și spune că vrea să păstreze lucrurile frumoase numai pentru el.

ADVERTISEMENT

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu legat de relația cu actrița Doina Teodoru pentru cancan.ro.

Sentimentele sunt puternice de ambele părți și nimeni nu poate sta în calea fericirii lor, nici măcar diferența de vârstă de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Cine este Doina Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a devenit cunoscută după ce a câștigat al treilea sezon de iUmor. Tânăra din Galați s-a remarcat prin contradicția dintre aspectul de școlăriță cuminte și glumele răutăcioase.

„Șefa răutăților” de la Antena 1 a ajuns mai târziu să lucreze cu actorul Mihai Bendeac, care a distribuit-o în producțiile sale, printre care se numără „Băieți de oraș”.

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 32 de ani este foarte activă în social media și se remarcă prin abilitățile actoricești, cât și prin silueta de invidiat pe care o afișează imagini.

Recent, fosta concurentă de la iUmor s-a lăsat fotografiată în costum de baie, în vacanța petrecută în Thailanda împreună cu partenerul ei de viață, chef Cătălin Scărlătescu.

Tânăra adoptă un look natural în majoritatea aparițiilor sale și se pozează de foarte multe ori fără strop de machiaj pe față.

ADVERTISEMENT