Life

Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce Gina Pistol a născut: „Abia aștept să mă împiedic de cea mică în platou”

10.03.2021 | 11:32
Catalin Scarlatescu prima reactie dupa ce Gina Pistol a nascut Abia astept sa ma impiedic de cea mica in platou
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este bucuros pentru Gina Pistol, colega lui de la Chefi la cuțite devenind mama unei fetițe de nota 10! Celebrul chef a transmis un mesaj în stilul caracteristic pentru prezentatoarea de la Antena 1, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cătălin Scărlătescu ne-a declarat că se bucură pentru colega și prietena lui de platou și că deocamdată nu vrea să o deranjeze, căci toată lumea o bombardează în aceste zile cu urări.

ADVERTISEMENT

Bucătarul a spus că îi dorește celei mici în primul rând sănătate și abia așteaptă să o vadă prin bucătăria chefilor de la Antena 1.

Cătăln Scărlătescu, urare specială pentru Gina Pistol

„Ce pot să îi urez? Îi doresc să aibă o fetiță sănătoasî, zgomotoasă. Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou. La noi așa suntem obișnuiți, cu copiii prin bucătărie”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 din partea doctorilor. Fetița a măsurat la naștere 51 de centimetri și a cântărit 3,230 de kilograme.

Anunțul a fost făcut chiar de cei doi părinți în cadrul unui vlog postat pe Youtube. Acesta este primul copil pe care îl aduce pe lume Gina Pistol, care cu siguranță îi va schimba complet perspectiva despre viață, căci de acum va intra în rolul vieții sale, cel de mamă.

ADVERTISEMENT

Smiley a făcut anunțul pe Youtube

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: ‘Am devenit părinți!’. Gină se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a mărturisit Smiley în vlogul său.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au făcut încă public numele fetiței, însă unul din numele vehiculate în ultimele zile este Maria, prezentatorul de la PRO TV făcând chiar o glumă pe această temă spunând că s-ar putea să o boteze Regina Maria.

 

ADVERTISEMENT