Life

Cătălin Scărlătescu, sărut neașteptat la America Express. Ce reacție a avut Doina Teodoru când l-a văzut

Cătălin Scărlătescu, pupic surprinzător la America Express. Ce a făcut iubita sa, actrița Doina Teodoru, în acel moment.
23.03.2023 | 00:20
Catalin Scarlatescu sarut neasteptat la America Express Ce reactie a avut Doina Teodoru cand la vazut
Cătălin Scărlătescu, pupic surprinzător la America Express. Ce a făcut iubita sa, Doina Teodoru, în acel moment. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Cunoscutul chef și jurat de la Chefi la cuțite a fost protagonistul unui sărut neașteptat pe Drumul Aurului. Ce reacție a avut partenera sa de viață când l-a văzut după ce au primit misiunea de la gazda show-ului.

Cătălin Scărlătescu, pupic surprinzător la America Express. Ce a făcut iubita sa, Doina Teodoru, în acel moment

Cătălin Scărlătescu a fost filmat când oferă un pupic surprinzător în America Express 2023. Vedeta de la Antena 1 și ceilalți colegi din competiție au trebuit să testeze și să vadă dacă funcționează un preparat afrodisiac special din Columbia.

ADVERTISEMENT

Au renunțat la orice fel de inhibiție și chiar nu li s-a părut grea misiunea primită de la Irina Fodor. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la iUmor a subliniat că este o probă extrem de simplă și nu s-a îndoit că va reuși.

„Cea mai simplă probă”, a spus concurenta de la Antena 1 la scurt timp după ce a convins un cuplu din prima încercare, alături de partenerul de viață, conform a1.ro. Actrița și bucătarul au fost primii care au trecut peste probă cu brio.

ADVERTISEMENT

„M-am pupat și eu prima dată în viața mea cu o columbiancă, și tu cu un columbian”, a adăugat cheful după ce s-a fotografiat în timp ce se sărută femeia din Columbia. Același lucru l-a făcut și iubita sa.

Cătălin Scărlătescu, sărut cu o femeie din Columbia
Cătălin Scărlătescu, sărut cu o femeie din Columbia. Sursa foto: a1.ro

Proba sărutului de la America Express 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost atât de norocoase la proba sărutului de la America Express 2023 și chiar s-au declarat dezamăgite de persoanele pe care le-au întâlnit, însă nu au renunțat nicio secundă.

ADVERTISEMENT

„Deci nu pot să cred. Aștia sunt bătrâni și cu nevestele”, a spus Andreea Antonescu. Într-un final au dat peste doi polițiști care stăteau lângă o mașină. Le-au explicat despre ce este vorba și au apelat la o strategie complet diferită față de ceilalți concurenți.

Artistele au mimat sărutul și au fost pupate pe obraz de oamenii legii, pozele fiind trimise ulterior Irinei Fodor. Norocul le-a surâs cântărețelor pentru că nu au primit niciun mesaj negativ din partea moderatoarei.

ADVERTISEMENT

Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au descurcat la fel de bine, misiunea de pe Drumul Aurului fiind dusă la bun sfârșit rapid. Cei doi comedianți au convins două doamne, în ciuda faptului că soțul uneia dintre ele era de față.

ADVERTISEMENT