News

Cătălin Scărlătescu se însoară și vrea să devină tată! Anunțul făcut de juratul Chefi la Cuțite

04.04.2019 | 13:38
Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre căsătorie și despre momentul în care va deveni tată

Cătălin Scărlătescu a făcut declarații mult așteptate pentru urmăritorii săi din mediul online care se întrebau când va fi vremea când acesta se va așeza la casa lui. Cunoscutul chef a spus când va deveni tată și când se va însura. De asemenea, a mai povestit de ce și cum reușește să aibă așa mare priză la femei. “Cel mai simplu mod este să îi spui direct, domnișoară vă invit la masă diseară. Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu, exclusiv pentru Star Matinal.

Cătălin Scărlătescu a făcut declarații despre căsătorie și copil!

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut declarații despre ziua în care se va însura și va deveni tată. În această situație, cei mai fericiți pentru cele discutate sunt colegii săi de platou care au tot încercat să îi găsească o femeie potrivită stilului său de viața și caracterului lui.

“Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. N-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații cu femei foarte mișto. Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privatată, de ce aș face-o acum.”

Cătălin Scărlătescu, despre căsătorie și copil
Cătălin Scărlătescu, despre căsătorie și copil

 “Anul acesta este anul meu”

“Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo. Cu cât este mai inteligentă, cu cât este mai inventivă, cu atât este mai fabuloasă. Caut. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a povestit unul dintre cei mai cunoscuți chefi bucătari din România despre viața sa personală, pentru sursa citată.

Tags: