Life

Cătălin Scărlătescu și-a cunoscut viitorii socri! Cum au reacționat părinții Doinei Teodoru când l-au văzut

Cătălin Scărlătescu și-a cunoscut viitorii socri, pe părinții iubitei sale. Cum au reacționat mama și tatăl Doinei Teodoru când l-au văzut.
30.03.2023 | 16:59
Catalin Scarlatescu sia cunoscut viitorii socri Cum au reactionat parintii Doinei Teodoru cand lau vazut
Cătălin Scărlătescu și-a cunoscut viitorii socri! Cum au reacționat părinții Doinei Teodoru. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și-a cunoscut viitorii socri, adică pe părinții iubitei sale. Cum au reacționat aceștia când l-au văzut pe celebrul chef de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu și-a cunoscut viitorii socri! Cum au reacționat părinții Doinei Teodoru

Cătălin Scărlătescu i-a cunoscut pe părinții Doinei Teodoru. Cheful de la Antena 1 și-a cunoscut în acest fel viitorii socrii, dacă decide să se căsătorească cu iubita lui.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor Doinei Teodoru, Cătălin Scărlătescu și părinții său s-au cunoscut. Reacțiile din partea lor au fost unele bune, a mai spus ea. Cătălin Scărlătescu se înțelege bine cu viitorii socri și aceștia au vorbit.

„Cu domnul Cătălin cum se înțeleg? V-ați prezentat reciproc familiile?”, a fost întrebarea adresată de reporterii Cancan. „Au vorbit, se înțeleg bine”, a răspuns Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru, declarații după America Express. Spune că a fost un test al relației

Doina Teodoru a vorbit și despre experiența de la America Express, în cadrul căreia a fost alături de iubitul ei. Actrița a spus că a fost un adevărat test al relației să meargă acolo cu Cătălin Scărlătescu și a fost un lucru riscant, după cum a recunoscut aceasta.

Dar Doina Teodoru spune că ea și Cătălin Scărlătescu s-au descurcat foarte bine la acest test al relației și s-au întors acasă tot împreună.

ADVERTISEMENT

„Poate fi considerat și un test al relației, într-adevăr, este mult mai riscant să pleci cu partenerul tău de viață decât să pleci cu un prieten.

Ies balaurii acolo dacă nu știi să-i îmblânzești, cam ies și își fac de cap. Dar per total eu cred că am făcut față cu brio și suntem fericiți pentru această experiență”, a spus Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

După ce au revenit în țară de la America Express, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat-o pe căi separate pentru o perioadă de timp și au ales să plece în vacanțe, dar nu împreună. Ea a plecat la munte, în timp ce chef Scărlătescu s-a dus la Delta Dunării.

ADVERTISEMENT