Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut următorul pas în relație. Cum a decurs prima întâlnire

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, planuri în doi. Cum a cucerit-o juratul de la Chefi la cuțite pe frumoasa actriță.
09.11.2022 | 10:33
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru au facut urmatorul pas in relatie Cum a decurs prima intalnire
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, planuri în doi. Cum a cucerit-o juratul de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și mai tânăra parteneră de viață au făcut următorul pas în relație. Cum a decurs prima întâlnire dintre cei doi îndrăgostiți care a avut loc pe litoralul românesc în urmă cu mai bine de un an.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, planuri în doi. Cum a cucerit-o juratul de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu foarte îndrăgit și unit. Juratul de la Chefi la cuțite și fosta concurentă de la iUmor sunt discreți în privința relației amoroase, însă au dezvăluit că locuiesc deja împreună.

ADVERTISEMENT

Renumitul bucătar a povestit cum a luat decizia să stea sub același acoperit cu actrița, alături de care a făcut echipă în reality show-ul America Express, de la Antena 1.

„Aici m-a ajutat Kiwi, pisica ei. Doina îmi spunea mereu: »Merg să-i dau de mâncare pisicii». Așa că, la un moment dat, i-am zis: «Ia-ți, dragă, pisica, și vino-ncoace!». (râde) Și-acum, la pachet, avem două.

ADVERTISEMENT

Mie îmi plac animăluțele, așa că mi-a luat foarte puțin timp până când am cucerit-o și pe pisică”, a dezvăluit cheful pentru publicația viva.ro.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la prima întâlnire

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut o primă întâlnire foarte drăguță, actrița precizând că juratul de la Chefi la cuțite a invitat-o la restaurantul său, unde bucătarul, evident, se simțea în propriul element.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 i-a gătit partenerei de viață la următoarea întrevedere. Iubita chefului își amintește că era vorba de un preparat din doradă realizat la cuptor extrem de delicios.

Mai mult decât atât, concurentul de la America Express susține că nu este genul de persoană care să grăbească lucrurile și ia relația cu Doina Teodoru treptat, pas cu pas. Cei doi nu au planuri de căsătorie în prezent.

ADVERTISEMENT

„Acum știu că vreau să construiesc, nu mă grăbesc nicăieri. Vreau să merg la pas, s-o țin pe Doina de mână pe toate întinderile de nisip din lume, s-o plimb pe toate bărcile, iar ea să-mi spună toate poeziile din lume”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT