Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, ipostază neașteptată. Cum s-au filmat în plină stradă

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt protagoniștii unei filmări speciale pe Instagram. Cum au apărut cei doi parteneri.
10.10.2022 | 10:34
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru ipostaza neasteptata Cum sau filmat in plina strada
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, filmare specială pe Instagram. Cum au apărut cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite și iubita sa au apărut într-o ipostază complet neașteptată. Cum s-au filmat în plină stradă concurenții de la America Express, chiar în timp ce se aflau la o petrecere privată, în București.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, filmare specială pe Instagram. Cum au apărut cei doi

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt foarte deschiși legat de povestea lor de dragoste și nu se mai ascund. Cheful de la Antena 1 și cunoscuta actriță formează un cuplu pus mereu pe glume și mai ales, pe distracție.

ADVERTISEMENT

Renumitul bucătar și actrița au apărut recent într-o ipostază neașteptată și au fost filmați de o prietenă apropiată în timp ce dansează în plină stradă. Mișcările sunt realizate pe melodia lui Connect-R, Vara nu dorm.

Din videoclip se observă cu ochiul liber că cei doi formează un cuplu frumos, în ciuda diferenței de vârstă de 18 ani dintre ei. Juratul de la Chefi la cuțite și fosta concurentă de la iUmor par să fie pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Se completează de minune, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru fiind tot mai deschiși în ultima perioadă legat de povestea lor de dragoste.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, planuri de nuntă?

Întrebat dacă are în plan să se căsătorească cu Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a precizat că nu a luat în calcul această variantă. În plus, juratul de la Chefi la cuțite a subliniat că este o persoană foarte spontană.

ADVERTISEMENT

„O să găsesc eu, stai să vină. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu, la chestiile astea nu poți să te gândești.

Când vine momentul. Cel mai spontan”, a mărturisit vedeta de la Antena 1 în urmă cu ceva vreme pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre cei doi durează de mai bine de un an, după ce s-au cunoscut pe o plajă de pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT