Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu se mai ascund de ochii curioșilor. Au fost surprinși în ipostaze tandre

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, au fost surprinși în ipostaze tandre. Totul s-a întâmplat la întoarcerea din America Express 2022.
22.07.2022 | 20:25
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru nu se mai ascund de ochii curiosilor Au fost surprinsi in ipostaze tandre
Cum au fost surprinși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Filmările pentru America Express 2022 s-au încheiat, iar concurenții s-au întors acasă, în România. Printre ei se numără și Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, surprinși în ipostaze tandre

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu s-au mai ferit de ochii lumii și s-au îmbrățișat în văzul tuturor. Astfel, și-au demonstrat afecțiunea unul față de celălalt, scrie Click.ro

ADVERTISEMENT
Cătălin Scărlătescu și iubita lui
Cătălin Scărlătescu și iubita lui, îmbrățișați. Sursa foto: captură Instastory

 

De altfel, tot la întoarcerea din America Express, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză din partea amicilor lui, deoarece își sărbătorește ziua de naștere. Maestrul bucătar împlinește 50 de ani.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au parcurs Drumul Aurului în competiția din America. Asemeni celorlalte 8 echipe din concurs, au trecut prin probe dificile și s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Diferență de 18 ani între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cei doi sunt împreună de un an, iar după mai multe zvonuri au confirmat povestea de dragoste dintre ei doi în decembrie 2021. Iubirea pare să nu fi fost un impediment pentru ei, deși există o diferență de vârstă de 18 ani. Doina Teodoru are 32 de ani, iar maestrul bucătar 50.

”Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil.

Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor ”, a spus Cătălin Scărlătescu în decembrie 2021, la Antena Stars, atunci când a confirmat relația.

ADVERTISEMENT

În timp ce Cătălin Scărlătescu este o figură foarte cunoscută publicului, datorită rolului său de chef la Antena 1, Doina Teodoru are mai puțină notorietate. S-a remarcat mai mult în 2017, când a participat la iUmor. Atunci, a intrat în grațiile lui Mihai Bendeac, alături de care a și reușit să aibă câteva piese de teatru mai târziu.

ADVERTISEMENT