Life

Cătălin Scărlătescu și Iuliana Luciu, schimb de replici pe Instagram. Ce i-a spus juratul de la Chefi la cuțite: „E fenomen”

Cătălin Scărlătescu și Iuliana Luciu, schimb de replici pe Instagram. Iată ce și-au spus cei doi.
20.07.2021 | 11:07
Catalin Scarlatescu si Iuliana Luciu schimb de replici pe Instagram Ce ia spus juratul de la Chefi la cutite E fenomen
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este un bărbat singur, care nu s-a afișat niciodată cu femeile care au fost în viața lui. Juratul de la Chefi la cuțite este foarte discret în privința vieții sale personale, dar de această dată „a dat din casă”.

Cătălin Scărlătescu și Iuliana Luciu, schimb de replici pe Instagram

Astfel, acesta a avut o conversație cel puțin interesantă cu Iuliana Luciu, în care părea că cei doi flirtează. Totul a pornit de la o postare făcută de celebrul bucătar pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a mers la restaurantul faimosului Salt Bae, pe numele său real Nusret Gökçe, care deține restaurantul Nusr-Et din Mykonos. Iuliana Luciu a fost cea care a început schimbul de replici.

Ea l-a întrebat pe chef dacă a mers acolo să îi dea anumite sfaturi culinare și să îl învețe rețete pe celebrul Salt Bae.

ADVERTISEMENT

“Te-ai dus să îl mai înveți niște rețete”, a postat Iuliana Luciu lui Scărlătescu în dreptul postării. Răspunsul din partea lui Cătălin Scărlătescu a venit curând, iar el a spus scurt: “E fenomen!”, moment în care i-a menționat numele.

Schimbul de replici a continuat, iar Iuliana Luciu chiar l-a întrebat pe chef la cine se referă când a spus că e fenomen: „Eu sau el?”. Cheful bucătar a oprit aici conversația publică, pentru că nu a mai răspuns nimic.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, singurul jurat necăsătorit de la Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu este fericit cu postura sa de bărbat singur, deși a avut mai multe șanse de a se căsători, dar a ales să nu o facă. Chiar el spunea că a avut parte de femei extraordinare în viața sa, dar le-a pierdut.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal.

ADVERTISEMENT

Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație. (…) De fiecare dată e ceva serios.

Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie.

Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani”, a mărturisit el, acum ceva vreme, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT