Life

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru filmările noului proiect. Ce au pățit la aeroport

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia să filmeze un nou proiect. Ce au pățit jurații de la Chefi la Cuțite la aeroport
12.09.2021 | 19:21
Catalin Scarlatescu Sorin Bontea si Florin Dumitrescu au plecat in Grecia pentru filmarile noului proiect Ce au patit la aeroport
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru a filma un nou proiect. Jurații de la Chefi la Cuțite au avut parte de câteva peripeții la aeroport, după cum au precizat pe rețelele sociale.

Cei trei chefi au plecat în aventura Chefi fără limite, un noi proiect la Antena 1. Filmările au loc într-un cadru de vis, chiar în Grecia. Iată prin ce au trecut renumiții bucătari.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru filmările noului proiect. Ce au pățit la aeroport

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia, unde vor filma pentru un nou proiect. Cei trei au trecut prin câteva peripeții la aeroport și i-au ținut la curent și pe urmăritori cu pățaniile lor.

Până se urce în avionul către tărâmul elen, cei trei îndrăgiți bucătari au întâmpinat câteva probleme.

ADVERTISEMENT

Totul a început de când aceștia și-au cântărit bagajele, care depășeau cu mult dimensiunile prevăzute de compania aeriană.

După aceea, Cătălin Scărlătescu s-a pierdut de colegii lui, iar Florin Dumitrescu a făcut tot posibilul să-l găsească. Juratul de la Antena 1 l-a strigat la microfon pe colegul lui, în speranța că îl va găsi.

ADVERTISEMENT

După ce lucrurile s-au rezolvat, jurații cooking show-ului de la Antena 1 s-au îmbarcat în avion și au plecat spre Grecia.

Ce presupune noul show culinar, Chefi fără limite

Chefi fără limite este cel mai nou cooking show de la Antena 1 și este primul care va îmbina călătoriile cu gătitul, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre cei trei chefi va coordona câte o echipă, scopul fiind acela de a demonstra că un bucătar talentat se poate descurca în orice situație.

Show-ul se va filma în această toamnă, iar cei trei jurați așteaptă cu nerăbdare ca acesta să debuteze pe micile ecrane.

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite i-au întrebat pe chefi dacă show-ul se va filma, chiar dacă a apărut și acest nou proiect.

Cei trei chefi i-au asigurat pe internauți că show-ul culinar nu va lipsi din grila de programe. Astfel, ambele emisiuni vor fi difuzate la Antena 1.

ADVERTISEMENT