Life

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru filmările noului proiect. Ce au pățit la aeroport

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia să filmeze un nou proiect. Ce au pățit jurații de la Chefi la Cuțite la aeroport
12.09.2021 | 19:21
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru filmările noului proiect. Ce au pățit la aeroport. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru a filma un nou proiect. Jurații de la Chefi la Cuțite au avut parte de câteva peripeții la aeroport, după cum au precizat pe rețelele sociale.

Cei trei chefi au plecat în aventura Chefi fără limite, un noi proiect la Antena 1. Filmările au loc într-un cadru de vis, chiar în Grecia. Iată prin ce au trecut renumiții bucătari.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia pentru filmările noului proiect. Ce au pățit la aeroport

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia, unde vor filma pentru un nou proiect. Cei trei au trecut prin câteva peripeții la aeroport și i-au ținut la curent și pe urmăritori cu pățaniile lor.

ADVERTISEMENT

Până se urce în avionul către tărâmul elen, cei trei îndrăgiți bucătari au întâmpinat câteva probleme.

Totul a început de când aceștia și-au cântărit bagajele, care depășeau cu mult dimensiunile prevăzute de compania aeriană.

ADVERTISEMENT

După aceea, Cătălin Scărlătescu s-a pierdut de colegii lui, iar Florin Dumitrescu a făcut tot posibilul să-l găsească. Juratul de la Antena 1 l-a strigat la microfon pe colegul lui, în speranța că îl va găsi.

După ce lucrurile s-au rezolvat, jurații cooking show-ului de la Antena 1 s-au îmbarcat în avion și au plecat spre Grecia.

ADVERTISEMENT

Ce presupune noul show culinar, Chefi fără limite

Chefi fără limite este cel mai nou cooking show de la Antena 1 și este primul care va îmbina călătoriile cu gătitul, potrivit spynews.ro.

Fiecare dintre cei trei chefi va coordona câte o echipă, scopul fiind acela de a demonstra că un bucătar talentat se poate descurca în orice situație.

ADVERTISEMENT

Show-ul se va filma în această toamnă, iar cei trei jurați așteaptă cu nerăbdare ca acesta să debuteze pe micile ecrane.

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite i-au întrebat pe chefi dacă show-ul se va filma, chiar dacă a apărut și acest nou proiect.

ADVERTISEMENT

Cei trei chefi i-au asigurat pe internauți că show-ul culinar nu va lipsi din grila de programe. Astfel, ambele emisiuni vor fi difuzate la Antena 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri