Life

Cătălin Scărlătescu, vacanță de vis. Unde s-a dus juratul de la Chefi la cuțite și cu cine petrece

17.05.2021 | 17:41
Catalin Scarlatescu vacanta de vis Unde sa dus juratul de la Chefi la cutite si cu cine petrece
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și-a luat o vacanță binemeritată și a plecat din țară, dar nu singur, ci alături de doi prieteni foarte buni. Juratul de la Chefi la cuțite se relaxează în ținutul însorit din Grecia și se bucură din plin de concediu. 

Vedeta de la Antena 1 petrece câteva zile superbe într-o experiență inedită pe barcă. Celebrul bucătar are permis pentru ambarcațiune, pasiune pe care o are de foarte mulți ani, motiv pentru care timp de o săptămână va profita de viața pe mare.

ADVERTISEMENT

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că este împreună cu artista Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, care a fost concurent chiar în echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul anterior a emisiunii culinare.

Cătălin Scărlătescu, concediu de neuitat. Stă o săptămână pe barcă

„Noi suntem în Grecia. Participăm la o regată fabuloasă, suntem vreo 23 de bărci, tocmai ce am ieșit din portul Poros toți în linie dreaptă, să vezi 23 de pavilioane românești…”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cei trei prieteni se bucură de viața pe mare, dezvăluind că ajung în porturi o dată la două zile pentru a face provizii de mâncare și alte produse. Vedetele au mese îmbelșugate formate din pește sau fructe de mare, dar nu același lucru se poate spune despre Adda.

Fosta concurentă de la Asia Express are o dietă foarte strictă, motiv pentru care soțul ei, Cătălin Rizea, îi pregătește supe și preparate pe care le poate consuma aceasta.

ADVERTISEMENT
Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, pe barcă
Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, vacanță în Grecia, alături de Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Când îl văd peștii pe Cătălin sar pe barcă ca să fie preparați de el. Este un profesionist și vreau să îl urmez ca să îmi iau și eu permisul pentru barcă.

Adda doarme, profită de liniște și de aerosolul de aici. E foarte obosită. Se liniștește pentru că ea chiar are nevoie de odihnă.

ADVERTISEMENT

Dintr-o sâmbătă într-o sâmbătă, așa o ținem, în relaxare și petrecere. Îi gătesc eu pentru că ea are o dietă mai strictă și altfel nu ar fi putut veni cu noi în vacanță

Scărlătescu nu prinde pește, se plictisește foarte repede… dar o să prindă, nu este timpul pierdut, a completat Cătălin Rizea, soțul Addei.

Adda și Cătălin Rizea, prima oară cu barca în vacanță. Cum se simt

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că este pentru prima oară când se află în Grecia, fiind extrem de mulțumit că a primit această șansă din partea mentorului său, Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Rizea, Adda și juratul de la Antena 1 profită de clipele frumoase petrecute în Grecia, unde vor mai sta câteva zile. Cei trei prieteni se bucură de experiența petrecută pe barcă, lucru inedit pentru partenerul de viață al cântăreței.

ADVERTISEMENT