Life

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua iubită. Cum s-a fotografiat juratul de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua sa iubită și a postat o imagine direct de la aeroport. Iată cum s-a fotografiat juratul de la Chefi la cuțite.
06.12.2021 | 22:11
Catalin Scarlatescu a plecat in vacanta alaturi de noua iubita Cum sa fotografiat juratul de la Chefi la cutite
Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua iubită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita sa și a postat o fotografie de la aeroport. Juratul de la Antena 1 i-a anunțat pe fani de plecarea sa, iar în imaginea postată apare alături de o femeie.

Îndrăgitul bucătar este destul de discret atunci când vine vorba despre viața sa amoroasă.

În urmă cu câteva luni, sora juratului de la Chefi la cuțite a dezvăluit că acesta iubește din nou și că este foarte fericit alături de partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua iubită

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de iubită. Bucătarul a postat o imagine din Aeroportul Otopeni pe rețelele de socializare.

În imaginea de la aeroport postată de juratul de la Antena 1 apare și o mână de femeie, detaliu observat imediat de internauți.

ADVERTISEMENT

„Vacanțaaaaaaaa”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina de Instagram, la descrierea fotografiei.

Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Sursa foto: Instagram

Urmăritorii lui Chef Scărlătescu au observat imediat mâna femeii peste cea a juratului și i-au lăsat zeci de comentarii la postare.

ADVERTISEMENT

„Cine a pus mâna pe Scărlătescu?”, „A cui este mâna?”, „Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei!!!”, „Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm!”

„Contează a cui este mâna misterioasă?! Importantă este vacanța, și momentele minunate petrecute cu iubirea inimii în vacanță. Vacanță plină de iubire, și căldură de la natură, că în rest te descurci, nu ești mic, Chef Scărlătescu!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită

În urmă cu câteva luni, sora lui Cătălin Scărlătescu, Carmen, a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește juratul de la Chefi la cuțite.

Carmen a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că și-ar dori foarte tare ca fratele ei să se căsătorească. Aceasta se bucură pentru relația pe care o are bucătarul și speră ca lucrurile să meargă bine.

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (n.r. să se căsătorească). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea.

De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. E

ste fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot”, spunea sora juratului la Antena Stars, notează spynews.ro.

Carmen a spus că ar fi forte fericită dacă fratele ei și iubita lui ar avea un copil în viitorul apropiat.

Cătălin Scărlătescu nu este dornic să-și expună viața personală la TV sau în mediul online. În cadrul unui interviu, juratul a recunoscut că are o iubită.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal.

Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT