Life

Cătălin Scărlătescu, vacanță în Thailanda împreună cu iubita. Ce a postat juratul de la Chefi la Cuțite: „Bună dimineața, Soare”

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță în Thailanda cu iubita lui. Juratul de la Chefi la cuțite a postat o fotografie la care a adăugat o descriere inedită.
10.12.2021 | 15:44
Catalin Scarlatescu vacanta in Thailanda impreuna cu iubita Ce a postat juratul de la Chefi la Cutite Buna dimineata Soare
Cătălin Scărlătescu, vacanță în Thailanda împreună cu iubita. Ce a postat bucătarul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu se bucură de vacanța în Thailanda, acolo unde a plecat împreună cu iubita lui. Juratul de la Chefi la cuțite a postat o fotografie în care se bucura de preparatele specifice țării.

Îndrăgitul bucătar a ales și o descriere interesantă pentru imaginea cu mâncarea.

Juratul de la Antena 1 a prins-o și pe partenera sa în cadru. La începutul acestei săptămâni, Chef Scărlătescu a postat o imagine de la aeroport, anunțându-i pe fani că pleacă în vacanță.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, în Thailanda alături de iubita lui

Bucătarul este foarte discret atunci când este vorba de viața personală, dar postează regulat pe rețelele sociale și își ține urmăritorii la curent cu ceea ce face.

Cătălin Scărlătescu a postat o imagine din Phuket, Thailanda, acolo unde a plecat în vacanță alături de partenera lui.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite s-a fotografiat la restaurant în timp ce el și iubita lui mănâncă preparate specifice thailandeze. Acesta a surprins-o și pe iubita sa în imagine.

„Buna dimineața, Soare/ Te privesc din depărtare/ Te sărut cu bucurie/ Că motive am o mie!”, a scris Cătălin Scărlătescu la descrierea imaginii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Cătălin Scărlătescu
Cătălin Sccărlătescu, în vacanță cu iubita. Cei doi au plecat în Tailanda și se delectează cu preparate inedite. Sursa foto: Instagram

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu nu mai este un bărbat singur de câteva luni. Juratul show-ului culinar de la Antena 1 preferă să-și țină viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor, așa cum a declarat recent.

Colegul lui Sorin Bontea și al lui Florin Dumitrescu a recunoscut că iubește din nou, dar nu a oferit prea multe detalii legate de noua cucerire.

ADVERTISEMENT

Se pare că bucătarul trăiește o poveste de dragoste cu o cunoscută actriță din România, Doina Teodoru, care a câștigat sezonul trei al show-ului iUmor.

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că are o relație. Se știe că celebrul chef preferă să fie cât mai discret în legătură cu femeile din viața sa.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor.

Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT