Fotbal intern

Cătălin Straton amenință după evoluția foarte bună din ultimul amical: “Plec de la Dinamo dacă nu mi se vor da șanse!” VIDEO

20.01.2020 | 19:09
Catalin Straton ameninta dupa evolutia foarte buna din ultimul amical Plec de la Dinamo daca nu mi se vor da sanse VIDEO
ADVERTISEMENT

Dinamo București a încheiat la egalitate, scor 1-1, al treilea amical din stagiul de pregătire iberic contra echipei croate NK Osijek. Rezerva lui Riccardo Piscitelli din acest sezon, Cătălin Straton, a fost unul dintre cei mai buni ”câini” de pe teren, având mai multe intervenții decisive în fața croaților.

Cătălin Straton, mesaje pentru conducere după evoluția din ultimul amical: “Plec de la Dinamo dacă nu mi se vor da șanse”

După amicalul cu NK Osijek, eroul dintre buturile dinamoviștilor, Cătălin Straton, a avut un mesaj pentru șefii clubului, dar mai ales pentru Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Portarul de 30 de ani, venit în ”Ștefan cel Mare” la startul sezonului 2019-2020, amenință că va pleca de la Dinamo dacă nu va primi mai multe șanse.

”Sunt mulțumit în mare parte de tot ceea ce am făcut de când am venit la Dinamo. Dacă nu mi se va da șansa să apăr, chiar am avut o discuție cu conducerea în acest sens, am spus că nu vreau să fiu catalogat ca portar numărul 2.

ADVERTISEMENT

Dacă nu va fi nevoie de mine, bine, dacă nu, asta e, nicio problemă, ne strângem mâna. Eu nu vreau să plec de la Dinamo. Am muncit mult în acești ani să ajung aici. Nu mulți portari reușesc să o facă. Mă bat pentru locul meu de titular. Lucrurile nu depind doar de mine”.

  • 3 meciuri a jucat Straton în sezonul 2019-2020 pentru Dinamo
  • 19 meciuri a jucat Piscitelli în sezonul 2019-2020 pentru Dinamo
ADVERTISEMENT

Straton spune că mai așteaptă meciul cu Astra, primul după reluarea campionatului, pentru a vedea ce planuri are antrenorul Dusan Uhrin.

”La primul meci cu Astra o să vedem dacă va fi Straton, Riccardo (n.r. Piscitelli) sau Fara pentru că mai avem un portar foarte talentat, în care eu am încredere, care și el merită o șansă.

ADVERTISEMENT

Dacă nu voi fi titular vom vedea, voi vorbi cu conducerea. Nu pot să stau la nesfârșit așa, nu îmi doresc să plec de la Dinamo, dar nu sunt mulțumit de situația în care sunt”, a spus portarul venit de la Călărași.

Straton

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 20. Januar 2020

Straton, încrezător că Dinamo nu va retrograda

În opinia portarului numărul 2 de la Dinamo, echipa din ”Groapă” nu va ajunge să se bată pentru evitarea ”matineului”. Acesta spune că meciurile cu Sepsi și Botoșani au fost decisive în ratarea îndeplinirii obiectivului: play-off-ul.

”Echipa e bună. Sunt fericit că nu mai suntem mediatizați, că ne batem la titlu că nu știu ce. E mai bine să fie liniște și cred că vom avea rezultate mult mai bune. Dacă Dinamo ajunge să se bată la retrogradare cred că e o problemă mare. Eu nu cred că vom ajunge până acolo.

Începutul pe care l-am avut în campionat a fost unul pe care nu îl aștepta nimeni. Am avut play-off-ul în mână, apoi a fost meciul cu Sepsi, cu Botoșani. Cred că acolo s-a decis totul. Contează și problema banilor, dar atunci când intri în teren nu trebuie să te mai gândești la bani”.

ADVERTISEMENT
Tags: