Fotbal intern

Cătălin Straton, distrus după Poli Iași – Dinamo 2-0: „Îmi vine să plâng!”

09.08.2019 | 23:13
Cătălin Straton, distrus după Poli Iași - Dinamo 2-0: „Îmi vine să plâng!”
Cătălin Straton, distrus după Poli Iași - Dinamo 2-0: „Îmi vine să plâng!”

Portarul dinamovist Cătălin Straton este dezamăgit de prestația echipei, după a patra înfrângere din acest sezon, scor 0-2 cu Poli Iași. Acesta nu își poate explica forma slabă prin care trece Dinamo, declarând că îi vine să plângă și că victoria din runda trecută împotriva Clinceniului a fost norocoasă.

Cătălin Straton, dezamăgit după o nouă înfrângere a lui Dinamo: „Îmi vine să plâng!”

Portarul lui Dinamo, Cătălin Straton, a fost foarte dezamăgit după o nouă înfrângere a echipei, declarând după meci: Țin să îi felicit pe cei de la Iași pentru jocul prestat și pentru scor. Nici nu știu ce să spun despre noi. Sunt supărat și îmi vine să plâng când mă gândesc la situația la care suntem. Au contat absențele, dar la noi este o problemă de echipă. Cred că e o problemă. Trebuie să strângem rândurile și să ne adunăm.”

„ Doar munca ne mai poate salva. Am început dezastruos acest campionat. Trebuie să fim serioși pentru că ne-am chinuit și cu Clinceni. Nu știu ce se întâmplă. Domnul Neagoe este lângă noi mereu, iar acum este important ca el să fie sănătos. Noi facem tot ce depinde de noi ca să luăm cele trei puncte, dar nu știu ce se întâmplă.”, a mai adăugat fotbalistul.

Dinamo se află pe loc de baraj cu doar 3 puncte în acest moment după 5 etape. „Câinii” se vor deplasa în runda următoare la Ploiești, pentru meciul cu Chindia Târgoviște, formație aflată pe ultimul loc din campionat cu un singur punct.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri