Fotbal intern

Cătălin Straton, în 2011: “Mai bine mă las decât să joc la Dinamo și Steaua”. Le-a bifat pe ambele

20.09.2020 | 14:08
Catalin Straton in 2011 Mai bine ma las decat sa joc la Dinamo si Steaua Lea bifat pe ambele
Cătălin Straton, în 2011: "Mai bine mă las decât să joc la Dinamo și Steaua". Le-a bifat pe ambele
ADVERTISEMENT

Cătălin Straton în 2011: “Mai bine mă las de fotbal decât să joc la Dinamo și Steaua”. Nouă ani mai târziu, Straton a semnat cu FCSB și a reușit să își treacă în CV ambele cluburi la care spunea că nu poate juca.

După ce a debutat în Liga 1 în tricoul Rapidului, portarul ajuns acum la 30 de ani a jurat loialitate eternă suporterilor giuleșteni, însă nu s-a ținut de cuvânt și a ajuns să joace pentru rivalele clubului albi-vișiniu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Straton a semnat cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat încă din data de 18 septembrie, după ce a jucat un sezon la Dinamo. El a fost adus pentru a-i ajuta pe roș-albaștrii în condițiile în care clubul a fost grav afectat de pandemia de coronavirus și nu are nicio soluție de portar în afară de tânărul Ducan.

Cătălin Straton, în 2011: “Mai bine mă las decât să joc la Dinamo și Steaua”. Spunea că e rapidist dintotdeauna

În 2011, Cătălin Straton încă era un tânăr promițător. Avea 21 de ani și juca la clubul pe care spunea că îl susține încă din copilarie, Rapid. Chiar pentru giuleșteni debuta în Liga 1, în 2009, la un meci jucat acasă în fața celor de la Poli Iași și câștigat de Rapid cu 4-1.

ADVERTISEMENT

Straton avea să adune doar 11 apariții în tricoul alb-vișiniu, dar jura credință veșnică suporterilor echipei din Giulești. El le promitea acestora că nu va juca niciodată la rivalele tradiționale, atunci când era întrebat dacă ar merge la Steaua sau Dinamo.

„Mai bine mă las de fotbal. Eu sunt rapidist de mic, poate doar la Timișoara aș accepta să joc. În altă parte e greu”, spunea Cătălin Straton pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Și la Rapid s-a plâns că nu joacă

Deși avea doar 21 de ani și se afla la o echipă pentru care jucau Daniel Coman și Mircea Bornescu, Straton avea pretenții de titular și anunța în 2011 că va cere să fie împrumutat dacă nu va prinde mai multe minute.

„M-am gândit să plec de la Rapid la începutul campionatului, pentru că voiam să apăr. Dacă nu voi avea această șansă pe viitor, sper ca la vară să fiu împrumutat la altă echipă”, spunea Straton pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Și după ce a ajuns la Dinamo, Straton s-a plâns că este utilizat prea puțin și a afirmat într-un interviu că merită să joace mai mult. Se întâmpla atunci când antrenorul „câinilor” era Dușan Uhrin Jr., însă despre Straton s-a scris că ar fi fost nemulțimit de statutul său și în mandatul lui Adrian Mihalcea.

Adus la FCSB pentru a ajuta echipa contra lui Slovan Liberec, Straton are șanse foarte mici să fie titular odată cu revenirea lui Andrei Vlad. Oficialul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a declarat că Andrei Vlad este portarul numărul unu al echipei.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 1,78 este cota pentru „Peste 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: