Fotbal intern

Cătălin Straton pune presiune pe Ionuț Negoiță: „Să ni se plătească 75% din salariul actual!”

25.03.2020 | 11:23
Catalin Straton pune presiune pe Ionut Negoita Sa ni se plateasca 75 din salariul actual
ADVERTISEMENT

Cătălin Straton, portarul lui Dinamo, a vorbit despre reducerile salariale care au intervenit din cauza epidemiei de coronavirus care a amânat campionatul și îi cere lui Ionuț Negoiță să plătească 75% din salarii, confrom prosport.ro.

Cătălin Straton pune presiune pe Ionuț Negoiță

Cătălin Straton îi cere lui Ionuț Negoiță să plătească 75% din salarii: „Nu știu ce să spun despre acest lucru. Avem restanțe pentru ianuarie – februarie. Atunci nu era nicio pandemie și sper să fim plătiți.

ADVERTISEMENT

Despre pandemie…ce să zic. Să fim și noi plătiți cu 75% la sută din salariu. Eu înțeleg situație, dar lucrurile nu sunt corecte. Noi am negociat un contract și corect ar trebui să fim plătiți cu 75% din cât câștigăm acum.

Nu am nimic împotrivă… Trebuie să fim plătiți și noi ca ceilalți oameni”.

„Eu sper să ne primim restanțele. E greu și pentru noi. Am mai avut probleme cu întârzierile salariale, dar când se ajunge la 90 de zile.. atunci trebuie să fim plătiți. Nu mă îngrijorez pentru că nu ai cum să rupi contractele atât de simplu.

ADVERTISEMENT

Cred că vor fi multe litigii pe rol. Eu mai am doi ani și jumătate cu Dinamo. Nu știu dacă își doresc să scape de mine, nu văd niciun motiv. Am un salariu normal, dar nu este foarte mare”, a mai spus Cătălin Straton.

„O să vedem la vară ce o să se întâmple. În momentul ăsta nu mă mai gândesc la nimic, doar să reiau activitatea. Ni s-a transmis că pe 16 aprilie o să fim chemați la antrenamente, dar nu cred… la cum arată lucrurile.

ADVERTISEMENT

E foarte greu pentru că faci asta de 15 ani și te trezești că nu mai poți să te antrenezi. Nu e o tragedie dacă stai două săptămâni în pauză, dar sper să nu se ajungă la două luni de pauză pentru că va fi destul de dificil”, a continuat portarul lui Dinamo.

A refuzat Astra pentru Dinamo: „Dani Coman s-a supărat pe mine”

Cătălin Straton a povestit că a refuzat Astra Giurgiu pentru a merge la Dinamo: „Am refuzat Astra pentru Dinamo. Era salariul mai mare. M-a ofertat Dani Coman și am refuzat. Am înțeles că acum m-a iertat și sper să trecem peste.

ADVERTISEMENT

Coman s-a supărat pe mine. Eu am greșit pentru că mi-am dat cuvântul că o să merg acolo. Îmi cer scuze, dar am închis telefonul și am zis că merg la Dinamo și nu mă iau după nimeni”.

ADVERTISEMENT