Sport

Cătălin Straton şi-a prelungit contractul cu FCSB! Ce i-a oferit Gigi Becali. Exclusiv

Cătălin Straton va continua la FCSB, după ce a semnat prelungirea contractului care era scadent la finalul sezonului.
19.05.2021 | 16:01
Catalin Straton sia prelungit contractul cu FCSB Ce ia oferit Gigi Becali Exclusiv
Cătălin Straton şi-a prelungit contractul cu FCSB! Ce i-a oferit Gigi Becali (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB a început strategia pentru sezonul viitor, după ce a pierdut din nou titlul în faţa lui CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Cătălin Straton, portarul care i-a luat locul lui Andrei Vlad în finalul play-off-ului.

Cătălin Straton, contract prelungit cu FCSB. Oferta venită de la Gigi Becali

Din informaţiile FANATIK, Cătălin Straton a semnat prelungirea contractului cu FCSB pe un an, până la finalul sezonului 2021-2022. În noul acord este stipulată şi o opţiune de prelungire prin care portarul de 31 de ani va putea să mai stea încă un an la formaţia roş-albastră.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că salariul lui Cătălin Straton va rămâne neschimbat la FCSB şi va câştiga în continuare 9.000 de euro pe lună. În actualul sezon, portarul de 31 de ani a fost rezerva lui Andrei Vlad şi prins puţine minute în campionat, însă Gigi Becali a decis să meargă pe mâna acestuia în finalul play-off-ului.

În februarie 2021, FANATIK a anunţat în exclusivitate dorinţa lui Gigi Becali de a-i prelungi contractul lui Cătălin Straton. Decizia a fost materializată pe finalul sezonului, înainte de derby-ul cu U Craiova.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are încredere în Cătălin Straton: “S-a văzut experienţa unui portar”

Andrei Vlad a clacat în meciurile decisive din play-off, iar gafele din partidele cu U Craiova, CFR Cluj şi Academica Clinceni l-au scos din poarta celor de la FCSB. De altfel, portarul de 22 de ani a fost schimbat la pauza duelului cu ilfovenii, când Cătălin Straton i-a luat locul.

Gigi Becali a pus tunurile pe Andrei Vlad după seria de gafe, iar patronul FCSB a anunţat că în meciurile cu miză va merge pe mâna lui Cătălin Straton. După partida cu Sepsi din etapa a 8-a, portarul de 31 de ani era printre puţinii remarcaţi.

ADVERTISEMENT

“S-a văzut experienţa unui portar”, spunea Gigi Becali după meciul cu Sepsi. “El (n.r. Andrei Vlad) o să joace în sezonul regulat, în play-off va juca Straton”, a fost anunţul patronului FCSB, în urma gafelor tânărului goalkeeper.

Andrei Vlad nu a primit prea bine înlocuirea

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Andrei Vlad a fost foarte afectat de decizia lui Gigi Becali. Portarul de 22 de ani a avut nevoie de câteva zile ca să se poate linişti, motiv pentru care a apelat la medicamente de calmare.

ADVERTISEMENT

Cătălin Straton i-a luat locul lui Andrei Vlad la pauza meciului cu Academica Clinceni, ca mai apoi să fie titular cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

De altfel, fotbalistul de 31 de ani va fi în poarta celor de la FCSB şi în ultimele două dueluri din play-off, cu U Craiova şi CFR Cluj, meciuri în care Gigi Becali a decis să fie folosite rezervele, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Cătălin Straton a trecut de la Dinamo la FCSB în startul sezonului

Tras pe linie moartă la Dinamo în startul mandatului lui Cosmin Contra, Cătălin Straton a părăsit “haita” şi a semnat cu rivala FCSB în toamna anului trecut. La scurt timp după ce a semnat contractul cu “roş-albaştrii”, fotbalistul a debutat în trupa lui Toni Petrea, fiind titularizat în meciul cu FC Argeş din etapa a 4-a.

La FCSB, Cătălin Straton a jucat 6 meciuri, unul dintre ele fiind duelul cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League, când echipa era grav afectată de coronavirus. Înainte să semneze cu echipa lui Gigi Becali, portarul de 31 de ani bifase 3 partide pentru Dinamo în startul sezonului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,52 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT