Fotbal intern

Cătălin Ţîră a marcat cel mai rapid gol al sezonului în FCSB – FC Voluntari! A dat lovitura în timp record! Video

11.08.2019 | 21:26
Catalin Tira a marcat cel mai rapid gol al sezonului in FCSB  FC Voluntari A dat lovitura in timp record Video
Cătălin Ţîră. Sursă foto: Telekom Sport

Cătălin Ţîră a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul de 25 de ani a profitat de o greşeală a defensivei FCSB-ului, în flancul stâng al vicecampioanei României şi a înscris pentru FC Voluntari.

Cătălin Ţîră, gol la debutul pentru FC Voluntari. Şah mat pentru apărarea FCSB-ului

În secunda 35 a meciului FCSB – FC Voluntari, Cătălin Ţîră a profitat apărarea improvizată a echipei antrenate de Vergil Andronache şi l-a învins pe Andrei Vlad. Acţiunea a fost iniţiată de Ricardinho, care i-a suflat mingea lui Marian Botezatu, aflat la debutul în prima ligă a României. VEZI AICI GOLUL.

Cătălin Ţîră a fost transferat de FC Voluntari în această vară, însă nu a jucat niciun minut pentru formaţia ilfoveană în primele patru etape din actualul sezon. Atacantul de 25 de ani a venit din postura de fotbalist liber de contract, după ce a plecat de la AO Episkopi, formaţie din ligile inferioare din Grecia.

Cătălin Ţîră a marcat cel mai rapid gol al sezonului în FCSB - FC Voluntari (sursă foto: Telekom Sport)
Cătălin Ţîră a marcat cel mai rapid gol al sezonului în FCSB – FC Voluntari (sursă foto: Telekom Sport)

Cine marcase cel mai rapid gol al sezonului până la Cătălin Tîră

Până la reuşita lui Cătălin Ţîră, doi fotbalişti din Casa Pariurilor Liga 1 deţineau recordul pentru cel mai rapid gol al sezonului. În etapa a 4-a, în meciul Hermannstadt – U Craiova 2-1, Vasile Constantin a reuşit să înscrie pentru olteni în al treilea minut al partidei.

Jucătorul Universităţii Craiova a fost copiat de Andrei Burlacu în meciul Academica Clinceni – Chindia Târgovişte 3-1. Mijlocaşul ofensiv de 22 de ani a deschis scorul pentru gazde tot în minutul 3, însă echipa acestuia a pierdut partida jucată în etapa a 5-a.

Tags: