Sport

Cătălin Țîră a semnat cu Dinamo. Atacantul a efectuat primul antrenament la Săftica. Exclusiv

Dinamo a mai dat o lovitură! FANATIK a aflat că atacantul Cătălin Țîră a semnat cu gruparea din „Ștefan cel Mare” și va efectua, marți, primul antrenament.
07.09.2021 | 13:35
Catalin Tira a semnat cu Dinamo Atacantul a efectuat primul antrenament la Saftica Exclusiv
Cătălin Țîră a semnat cu Dinamo. Atacantul efectuează astăzi primul antrenament la Săftica. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cătălin Țîră a evoluat, ultima oară, la Suduva, în Lituania, pentru care a bifat șase meciuri fără să marcheze vreun gol. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a fost ofertat de Dinamo și a semnat fără să ezite noul angajament.

Cătălin Țîră a semnat cu Dinamo

FANATIK a aflat că Dinamo l-a semnat pe atacantul Cătălin Țîră, după ce transferul italianului Pietro Iemmello a picat. În trecut, Cătălin Țîră a mai evoluat pentru Dinamo, la echipa U19.

ADVERTISEMENT

Marți, nou-veniții Cătălin Itu și Mirko Ivanovski au ajuns la București și vor efectua primul antrenament sub comanda lui Dario Bonetti. Tot marți, vor avea primul antrenament, la Dinamo, și portarul Plamen Iliev, respectiv Cătălin Țîră.

Cei patru fotbaliști urmează să fie prezentați, în mod oficial, de Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Aceste transferuri vin chiar înaintea derby-ului cu FCSB, care va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Dinu Gheorghe, nemulțumit de transferurile de la Dinamo

Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo, a vorbit în termeni duri despre transferurile realizate de gruparea din „Ștefan cel Mare”, în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Mă întristează povestea asta… ce transferuri?! Atâta fericire, mulțumire. Puțină modestie. Mamă, ce jucători s-au adus! Păi, ce? Pe cine pot conta ei? Spun că vor rupe gura târgului de cum vor intra în teren, cu FCSB! Păi, nu au jucat de trei – patru luni. Nica nu a jucat de un an și jumătate…Spun că uitați ce facem noi, dar e praf în ochii fanilor dinamoviști.

Ei și-au completat un lot. Torje nu mai e cel din urmă, nu știu cât de bine mai stă fizic. Popa nu s-a impus pe la vreo trei echipe. Popa e peste Rici Grigore? Hai să ne gândim și financiar!

ADVERTISEMENT

Matei în două – trei săptămâni poate juca, Itu poate evolua, mi se pare că CFR i-a dat drumul prea repede! Ivanovski ratează foarte mult… eu l-aș forța tot pe Moldoveanu. O medie de 5.000 de euro. Toți cei de pe listă o să-i coste cam 40.000 de euro lunar.

Să aducă doi jucători de nivelul lui Sorescu și atunci să-și dea cu cărămida în piept. Ei l-au pierdut pe Anton, un fotbalist exponențial, și cei toți aduși la un loc nu fac cât Anton”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu șase puncte obținute după șapte meciuri jucate.

ADVERTISEMENT