Fotbal intern

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit cum s-a rupt relația cu Gigi Becali: „Era un om extraordinar”

24.11.2020 | 11:25
Catalin Zmarandescu a dezvaluit cum sa rupt relatia cu Gigi Becali Era un om extraordinar
Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit cum s-a rupt relația cu Gigi Becali: „Era un om extraordinar”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu (47 de ani) a dezvăluit când și cum s-a rupt relația pe care o avea cu Gigi Becali (62 de ani). Fosta gardă de corp a finanțatorului de la FCSB a declarat că acesta era „un om extraordinar, la început”.

Zmărăndescu a intrat în anturajul lui Gigi Becali, după ce a fost remarcat în timpul unei gale la care participa fostul luptător.

ADVERTISEMENT

Fost vicecampion modial la Wushu în 1999, Zmărăndescu a întrerupt legătura cu fostul său șef, în urmă cu 11 ani, în momentul în care s-a implicat în recuperarea mașinii care i-a fost furată lui Becali. În urma acelui incident, bodyguardul de la acea vreme a fost arestat preventiv.

Când s-a schimbat Gigi Becali. Zmărăndescu a dezvăluit totul

Cătălin Zmărăndescu e de părere că Gigi Becali a devenit un alt om în momentul în care s-a implicat în politică. Fostul bodyguard al „latifundiarului din Pipera” consideră că, înainte, Becali era un om extraordinar.

ADVERTISEMENT

„Să știți că Gigi n-a fost așa întotdeauna, a fost un om extraordinar, înainte. S-a schimbat în momentul in care a intrat în politică. În momentul în care a fost foarte mult în centrul atenției s-a schimbat. Probabil oricare dintre noi, dacă nu reușim să ne păstrăm capul pe umeri, facem aceeași greșeală”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru gsp.ro.

Cum a ajuns Zmărăndescu să fie angajatul lui Becali

„Am ajuns să fiu bodyguard după o competiţie sportivă în care am avut meci cu unul dintre bodyguarzii dânsului, în K1. L-am bătut foarte bine, iar după meci a intrat ca fulgerul în vestiar. Mi-a zis aşa: ‘Băi băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine’. Nici n-am apucat să reacţionez. Şi de-atunci am lucrat împreună”, povestea Zmărăndescu, în 2018, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Familia lui Marius Șumudică, impesionată de finanțatorul lui FCSB

Gigi Becali continuă să își facă prieteni în lumea sportului. Unul dintre exemple este Marius Șumudică. În ciuda antipatiei față de FCSB, antrenorul lui Gaziantep are o relație extrem de apropiată cu finanțatorul roș-albaștrilor.

Recent, „Șumi” a dezvăluit cum Becali i-a ajutat familia care suferea de COVID-19: „Mi-a ajutat familia cu tratamentul respectiv, iar familia mea se simte extraordinar. Nici nu a trebuit să îi dau telefon că în zece minute era la mine acasă, fără mască, că el e un tip mai războinic așa, cu medicamente, cu tot ce trebuie. Soția și fata mea au rămas impresionate”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Gloria Buzău – FCSB: 1.80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT