Fotbal intern

Zmărăndescu: “Gigi Becali nu este rău, dar dă cu piciorul şi face totul praf!”

Cătălin Zmărăndescu nu a uitat de relaţia pe care a avut-o cu Gigi Becali şi a dezvăluit ce o să facă acum dacă se va întâlni din nou cu patronul roş-albaştrilor.
15.01.2018 | 10:46
Zmarandescu Gigi Becali nu este rau dar da cu piciorul si face totul praf

Cătălin Zmarandescu a revenit în România şi a vorbit din nou despre relaţia pe care a avut-o cu Gigi Becali mai ales că a şi fost arestat din cauza patronului roş-albaştrilor timp de o lună, după ce împreună cu badygurazii acestuia i-au recuperat de la hoţi maşina furată. Fostul luptător a mărturisit că nu este un tip ranchinos şi a dezvăluit ce o să facă dacă o să întâlnească cu finanţatorul vicecampionilor.

Dar Zmărăndescu nu a ezitat să povestească şi modul în care a ajuns să lucreze pentru Gigi Becali. “Am ajuns să fiu bodyguard după o competiţie sportivă în care am avut meci cu unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali, în K 1. L-am bătut foarte bine, iar după meci a intrat ca fulgerul în vestiar. Mi-a zis aşa: ‘Băi, băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine’. Nici n-am apucat să reacţionez. Şi, de atunci, am lucrat împreună“, a povestit Zmărăndescu.

“Până la ultima parte a relaţiei totul a fost perfect!”

Cătălin Zmărădescu a vorbit şi despre modul în care a decurs cea mai mare parte a relaţiei sale cu Gigi Becali. “Am crescut oarecum împreună. Ca imagine, exceptând ultima parte a relaţiei noastre, totul a fost perfect. Domnul Becali nu e atât de rău pe cât se spune. Face şi lucruri bune, dar da, dă şi cu piciorul şi face totul praf. De atunci nu ne-am mai întâlnit, aşa că nu ştiu ce va fi. Dar e clar că nu-l voi ocoli, educaţia mea nu-mi permite să mă port astfel. Ne vom strânge mâna, cel mai probabil. Cu siguranţă, nu-l voi evita”, a spus Zmărăndescu.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali e primul român care a fost campion european în arte marţiale mixte. În MMA, Zmarandescu a fost campion mondial si european ICF, iar la box are un titlu european. Ajuns la 44 de ani, Zmărăndescu s-a retras din competiţii în mai 2017, când l-a învins prin KO tehnic pe uriaşul polonez Tomasz Czerwinski.