Fotbal intern

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre furtul mașinii lui Gigi Becali: ”Trebuia să tacă din gură”

24.11.2020 | 16:41
Catalin Zmarandescu dezvaluiri despre furtul masinii lui Gigi Becali Trebuia sa taca din gura
ADVERTISEMENT

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, a dezvăluit întregul film al furtului mașinii latifundiarului din Pipera din 2009, caz în care ambii au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrare de persoane.

Fost vicecampion modial la Wushu în 1999, Zmărăndescu a povestit când și cum s-a rupt relația pe care o avea cu finanțatorul FCSB.

ADVERTISEMENT

În trecut, fostul luptător, ajuns acum la 47 de ani, a explicat cum a ajuns să lucreze pentru omul de afaceri.

Furtul mașinii lui Gigi Becali, povestit pas cu pas de Cătălin Zmărăndescu

”A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant pentru poliție. Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare. Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina”, a declarat Cătălin Zmărăndescu despre furtul mașinii lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Dacă vă uitați, sunt trei momente distincte. Cel după care am alergat tot bulevardul Dorobanți și pe care l-am prins era ăla care a furat mașina. Din informații știam cine a furat mașina. Ne-am dus după ei și a fost acea tamponare nefericită din intersecția Dorobanți cu Ștefan cel Mare. Toată lumea a spus că am intrat în ei intenționat.

N-a fost nimic intenționat, li s-a oprit mașina furată care era pusă pe modul de condus Direct. Li s-a oprit în mijlocul intersecției. Noi veneam din spate, conducea un nepot al lui Gigi, n-am reușit să-i mai evităm. După impact, au țâșnit ca iepurii din mașină. Eu m-am dus după ăla care a furat mașina”, a spus fostul luptător pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Mașina era pregătită să plece în Bulgaria”

”Am alergat către Piața Victoriei și l-am prins aproape de pasaj. Nu vrei să știi cum fugea prin grădinițele din fața blocurilor de pe bulevard! Eu mă gândeam: ‘Dacă îl scap pe ăsta, toată lumea spune că sunt un prost!’. Am alergat de am zis că mor, bă, omule! Nu știu cum a fugit așa, că era mic și gras.

La un moment dat, când n-a mai putut să fugă, a băgat mâna în buzunar și a scos un briceag lung. Trebuia să-l desfacă. Atunci, am pus mâna pe mâna lui, i-am blocat-o și i-am dat un dos de palmă. Asta a fost toată bătaia lui, a recunoscut și el. Ce s-a întâmplat în alte părți cu ceilalți din mașina hoților nu e treaba mea și nu știu.

ADVERTISEMENT

La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregătită să plece în Bulgaria. Nu trecuse o zi de la furt. A zis că vrea să vorbească cu domnul Becali.

A vorbit de pe telefonul nepotului cu nea Gigi și i-a zis că vrea să discute cu el, că nu vrea să-i facă plângere. ‘Nu vreau să ajung la pușcărie că mai am coadă (n.r. – alte fapte în cazier)!’ Am mers la bar, au stat, au băut și au făcut caterincă cu nea Gigi. La plecare le-a dat și bani de taxi. Asta e în mare”, a încheiat Zmărăndescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Gloria Buzău – FCSB: 11,50 este cota pentru „peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT