Life

Cătălin Zmărăndescu, atacat dur de fiul lui! Faimosul de la Survivor România 2022, acuzat că și-a sabotat propriul copil

Faimosul Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022 are o relație cât se poate de dificilă cu fiul său din prima căsătorie, Mihai, tânărul luptător de MMA aducându-i acuzații serioase.
20.02.2022 | 17:26
Catalin Zmarandescu atacat dur de fiul lui Faimosul de la Survivor Romania 2022 acuzat ca sia sabotat propriul copil
Catalin Zmărăndescu este acuzat de propriu său fiu, Mihai, că l-ar fi sabotat Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu pare să aibă probleme serioase nu doar în jungla din Republica Dominicană, ci și acasă. Fiul lui, Mihai, luptător de MMA la rândul său, nu își iartă tatăl pentru comportamentul pe care l-ar fi avut, motiv pentru care îi și lansează, în mediul online, tot felul de provocări și îl atacă adeseori.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul lui

După ce, de-a lungul ultimelor luni, relația dintre Cătălin Zmărăndescu și Mihai, fiul său, a devenit din ce în ce mai tensionată, tânărul povestind public că nu se mai înțelege cu tatăl său, acum vin o serie de explicații.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe contul său de Tiktok, Mihai Zmărăndescu a explicat de ce nu se înțelege cu tatăl său și i-a aruncat, public, o serie de acuzații cât se poate de grave. „Aveți cuvântul meu că este ultimul lucru pe care-l spun despre omul ăsta. Îmi spuneți mie că îmi judec tatăl… Băi, dacă ați fi avut situația mea, vă dau cuvântul că făceați de 10 ori mai rău”, spune Mihai Zmărăndescu.

Mai mult, a explicat fiul lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022, lucrurile s-au înrăutățit între ei în momentul în care Faimosul ar fi încercat să îl saboteze. ”Știu foarte multe chestii pe care le-am ținut, ca și copil, ca să-l protejez pe el.

ADVERTISEMENT

Faptul că patru ani am stat, de când nu vorbesc cu el, și am îndurat tot ce îmi făcea el pe la spate cu oameni, el spunând că cine îl ajută pe Mihai este dușmanul lui, s-a răsfrâns acum pentru că, în momentul ăsta, eu îi aduc lui vizualizări, nu el mie. Nu fac asta pentru vizualizări”, a mai precizat pe contul său de socializare Mihai Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, acuzat că i-a luat banii copilului

Ba chiar mai mult, Mihai Zmărăndescu, mai pornit ca niciodată împotriva tatălui său, a mai povestit ce îl deranjează la Faimos și a explicat și cu ce i-a greșit acesta. ”Ce înseamnă să îți judeci părinți? Asta faci atunci când un părinte e sărac, îți pune totul pe masă, iar tu îl judeci că nu-ți dă mai mult.

ADVERTISEMENT

Atunci înseamnă că îți judeci părintele, nu când îți ia banii, îți rupe familia în două și el se duce frumos și râde”, a mai spus Mihai Zmărăndescu. Mai mult, fiul Faimosului i-a aruncat și o provocare chiar dacă știe că, în aceste momente, Cătălin este în imposibilitatea de a afla ceva, plecat fiind în jungla din Republica Dominicană, la Survivor România 2022.

@zmaramma Pentru cine se uita la emisiune 🙂 #foryou #foryoupage #survivor ♬ sunet original – Zmaramma

”Am o provocare pentru Cătălin, ultima în momentul de față. Să vină, live, față în față cu mine, la un podcast după ce termină cu Survivor. Dacă vine și face podcastul ăla live, față în față, e bărbat. Dacă nu, am încheiat orice legătură și din momentul acela s-a terminat totul între noi”, a mai spus Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Fiul Faimosului voia să își înfrunte tatăl și la Survivor România 2022

Chiar dacă nu își mai vorbesc de patru ani, Mihai voia să ajungă față în față cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu. De aceea, înainte de începerea emisiunii Survivor România 2022, Mihai s-a oferit să facă parte din echipa Războinicilor doar pentru a se înfrunta cu tatăl său pe trasele din Republica Dominicană.

Mai mult, după o serie de ieșiri controversate ale lui Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022, Mihai l-a atacat în spațiul public, dezvăluind că Faimosul ar avea un caracter îndoielnic.

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate.

Niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie. Acuma le vede prin intermediul acestei emisiuni. Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi acolo. Să vadă lumea din ce în ce mai mult cum ești tu ca om, dragă tată!”, este spunea, luna trecută, Mihai, pe Tiktok.

ADVERTISEMENT