News

Cătălin Zmărăndescu intră la „Ferma – Un nou început”. Reacția neașteptată a lui Cătălin Moroșanu

06.04.2019 | 15:37
Catalin Zmarandescu intra la Ferma  Un nou inceput Reactia neasteptata a lui Catalin Morosanu

Producătorii emisiunii  ,,Ferma – Un nou început”, de la Pro TV, țin publicul ancorat cu surprizele pe care le pregătesc. Astfel, pe lista concurenților care vor intra în curând se află Cătălin Zmărăndescu, fost luptător K1 şi fost bodyguard al lui Gigi Becali.

Cine este noul concurent din Fermă?

Săptămâna viitoare, concurenții din ,,Ferma – Un nou început”, vor avea parte de o surpriză. Cătălin Zmărăndescu (46 de ani), fost bodyguard și practicant de arte marțiale, dar și alte sporturi precum box sau kick-boxing, se alătură echipei de fermieri din Văliug, județul Caraș-Severin, acolo unde se filmează emisiunea.

Dacă este să ne luăm după expresia feței pe care a afișat-o când a fost numit următorul concurent, Cătălin Moroșanu a avut parte de surpriza vieții. Se pare că Moroșanu a avut parte de un șoc. Cu o statură impunătoare, o înălţime de 1,85 metri, Zmărăndescu se bucură de o mare notorietate în rândul sportivilor din România şi, cu siguranţă, se va impune şi în căsuţa din Văliug.

Cătălin Zmărăndescu vine la Ferma!
Cătălin Zmărăndescu vine la Ferma!

Conflictele din Fermă continuă

Marți, sora Claudiei Pavel, a intrat în competiție pentru a o răzbuna pe artistă, dar se pare că planurile de acasă nu au mai fost aceleași când a intrat în casa fermierilor. Cântăreața a avut numeroase conflicte cu Brigitte Năstase, Brigitte find acuzată că a otrăvit-o pe Claudia Pavel cu picături de ochi, artista acuzând stări de rău imediat ce a ajuns la București.

Paula a lansat numeroase acuzații destul de grave. Sora brunetei a fost eliminată după o sigură noapte în Fermă pentru a încălcat grav regulamentul.

Tags: