Life

Cătălin Zmărăndescu, ironii la adresa Războinicilor, după ce a câștigat două puncte. Ce i-a zis lui Blaze

Cătălin Zmărăndescu s-a lăudat în fața Războinicilor după ce a reușit să câștige puncte pentru echipa lui. Aceasta a încercat să îl provoace la dialog pe Blaze.
06.02.2022 | 21:48
Catalin Zmarandescu ironii la adresa Razboinicilor dupa ce a castigat doua puncte Ce ia zis lui Blaze
Cătălin Smărăndescu, ironii la adresa Războinicilor, după ce a câștigat două puncte. Sursa foto: captura video Pro TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În episodul de duminică seara, Cătălin Zmărăndescu a reușit să câștige puncte pentru echipa sa și nu s-a abținut să se laude cu victoria în fața Războnicilor.

Cătălin Zmărăndescu, replici tăioase pentru Războinici. Ce i-a spus lui Blaze

Mai mult decât atât, sportivul a vrut să obțină o reacție din partea lui Blaze, pe care a încercat să îl facă să intre într-un dialog cu el. Fără șanse, însă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a reușit să le aducă opt puncte membrilor echipei sale, în jocul cu bile. Acesta era foarte mândru de isprava sa, așa că a vrut să se laude, încercând să îi provoace pe cei din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022.

”Ah, ce bine mă simt! Și-a revenit ursul, fraților! Băi ce bine îmi pare că îi mai iau pe aștia de 30 de ani, fraților, și-i bat.

ADVERTISEMENT

Mamă, când îi bat pe aștia de 30 de ani, ce bine mă simt! Nici nu vă dați seama”, a spus Zmărăndescu, stârnind reacții nemulțumite din partea Războinicilor.

Cătălin Zmărăndescu a încercat să obțină o replică din partea lui Blaze

Nu a obținut prea multe reacții, dar Relu Pănescu a spus: „Când el aduce puncte, vorbește prea mult”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu nu a renunțat la laude și chiar a vrut să îl înfurie pe Blaze, cu care a mai avut conflicte și în trecut.

Deoarece în urma probei câștigate au obținut alimente, boxerul a încercat să se lege de acest aspect și să obțină o replică din partea adversarului de la echipa Războnicilor.

ADVERTISEMENT

„Blaze! Voiam să te întreb dacă tu crezi că e bun sandvișul”, i s-a adresat Zmărăndescu concurentului din echipa adversă.

Acesta nu a avut nicio replică, însă, căci a luat sfatul colegilor din echipa Războinicilor pentru a nu se avânta într-un nou dialog cu replici tăioase.

În schimb, cel care i-a răspuns a fost Alex Delea, care a spus „De pe gingie vi-l luăm, vă luăm farfuria din față”.

Între Blaze și Cătălin Zmărăndescu a izbucnit un conflict chiar din primele ediții ale emisiunii Survivor România 2022, când au fost la un pas să se ia la bătaie.

Războnicul a înjurat, iar sportivul din echipa adversă a sărit imediat la bătaie. Blaze s-a apărat spunând că vorbea cu colegii lui.

ADVERTISEMENT