Life

Cătălin Zmărăndescu, mesaj pentru Elena Chiriac după ce a pierdut finala Survivor 2022: “Le-a dat clasă multora”

Cătălin Zmărăndescu a avut un mesaj pentru Elena Chiriac după ce luptătoarea de taekwondo a pierdut finala Survivor 2022. Alex Delea este cel care a câștigat marele premiu.
01.06.2022 | 10:28
Catalin Zmarandescu mesaj pentru Elena Chiriac dupa ce a pierdut finala Survivor 2022 Lea dat clasa multora
Cătălin Zmărăndescu, mesaj pentru Elena Chiriac după finala Survivor 2022. Sursa foto: Capturi VOYO/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a transmis un mesaj pentru Elena Chiriac după ce fosta Faimoasă a pierdut finala Survivor România 2022 în fața lui Alex Delea.

Cătălin Zmărăndescu, mesaj pentru Elena Chiriac după finala Survivor 2022

Fostul luptător a avut de spus numai lucruri pozitive la adresa finalistei Survivor 2022. Cei doi s-au înțeles foarte bine cât timp au fost în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Zmărăndescu este de părere că Elena Chiriac este un exemplu pentru mulți, la doar 20 de ani.

“Un copil de 19 ani, imatur, cum au spus unii, le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală… Nu cred că exista finală mai potrivită.

Nu am de ce să mă supăr, asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o… s-a întâmplat.

Ea are 20 de ani în momentul ăsta, are toată viața înainte și poate să facă multe lucruri frumoase.”, i-a transmis Zmărăndescu fostei sale colege din tribul Faimoșilor, după finala Survivor 2022.

ADVERTISEMENT

Foștii colegi din tribul Faimoșilor au susținut-o pe luptătoarea de taekwondo până la final. Victoria lui Alex Delea a fost o mare surpriză pentru telespectatori, care au sperat ca acesta să fie cel care pune mâna pe trofeul din acest sezon, dar și pe cecul de 100.000 de euro.

Cum a reacționat Elena Chiriac după ce a pierdut în fața lui Alex Delea

Alex Delea este marele câștigător Survivor România 2022, fiind cel care a primit mai multe voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a recunoscut că și-ar fi dorit foarte mult să câștige, dar este fericită că premiul cel mare a fost câștigat de rivalul ei, pe care îl considera cel mai potrivit.

“Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine.

ADVERTISEMENT

Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu.”, a transmis Elena Chiriac după finala reality show-ului.

ADVERTISEMENT