Life

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România. Au divorțat de 12 ani

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România este la a doua căsătorie, însă puțină lume știe cine este prima soție a concurentului din Republica Dominicană.
25.01.2022 | 10:17
Cine este Cristina prima sotie a lui Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania Au divortat de 12 ani
Cine este fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România. S-au separat în 2010. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina, prima soție a cunoscutul luptător de arte marțiale, nu este persoană publică. Femeia, alături de care sportivul are doi copii, a rămas singură în urmă cu 12 ani.

Vedeta este cel care a depus actele de divorț în anul 2010, precizând că nu mai suportă jignirile partenerei de viață. În plus, Cătălin Zmărăndescu susținea că nu are liniște.

ADVERTISEMENT

Divorțul Faimosului de la Survivor România și fosta soție a intervenit după 14 ani de relație, luptătorul fiind nevoit să plătească o pensie alimentară în valoare de 4.000 de lei.

Cine este fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România. S-au separat în 2010

Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu, a avut în urmă cu câțiva ani probleme cu legea. Femeia a fost acuzată de înșelaciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

ADVERTISEMENT

Dosarul acesteia a ajuns în atenția publică în urmă cu 4 ani, fosta parteneră de viață a sportivului asumându-și faptele comise.

Femeia, pe numele ei complet Cristina Zenovia Crăciun, a fost cercetată și condamnată la 2 ani de închisoare. Judecătorii au decis ulterior să suspende pedeapsa.

ADVERTISEMENT

În felul acesta prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu a scăpat ca prin urechile acului de închisoare și a primit un termen de încercare de cinci ani.

Astfel, dacă ar mai fi comis vreo infracțiune în perioada respectivă, risca să ispășească sentința dată inițial de magistrații de la Judecătoria sectorului 6.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, judecătorii au dispus ca fosta soție a luptătorului să acopere paguba societății. Așadar, a fost nevoită să achite suma de 30.331,23 euro, din care 18.961,02 lei euro debit principal și 11.370, 21 euro dobândă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre relația cu fosta soție și copiii

Cătălin Zmărăndescu nu are o relație prea bună cu fosta soție pe care o consideră vinovată pentru destrămarea mariajului. Din păcate, Faimosul de la Survivor România nu are o relație prea bună cu copiii din prima căsnicie.

Alexandra și Mihai nu au deloc cuvinte frumoase de spus la adresa părintelui. Fiul sportivului recunoaște că nu mai comunică de mult, vedeta axându-se pe cea de-a doua familie.

Concurentul din Republica Dominicană este căsătorit cu Luiza, cea care i-a dăruit la rândul ei doi copii: Cătălin Junior și Matilda.

Tags: