Cătălin Zmărăndescu s-a însurat a doua oară!

Catalin Zmarandescu, unul dintre cei mai cunoscuti luptatori romani, a dat o petrecere de pomina zilele trecute. Luptatorul si-a chemat cei mai apropiati prieteni pentru a sarbatori alaturi de el...
18.11.2014 | 10:39
Catalin Zmarandescu sa insurat a doua oara

Catalin Zmarandescu, unul dintre cei mai cunoscuti luptatori romani, a dat o petrecere de pomina zilele trecute. Luptatorul si-a chemat cei mai apropiati prieteni pentru a sarbatori alaturi de el cununia civila!

catalin-zmarandescu-a-devenit-campion-mondial-afc-90447-1

Temutul luptator, fosta garda de corp a latifundiarului Gigi Becali, si iubita sa, Luiza, si-au unit destinele, iar fericitul eveniment a avut loc in Anglia, unde Zmarandescu este stabilit de mai multi ani. Sportivul este la al doilea mariaj – primul s-a terminat in 2010, el fiind cel care a cerut atunci divortul de sotia sa, Cristina.

A facut o declaratie emotionanta

1

Putini sunt cei care au vazut latura sensibila a temutului luptator, si chiar si mai putini cei care stiu ca sub muschii enormi se ascunde un poet sensibil! La petrecerea organizata cu ocazia fericitului eveniment, el i-a facut proaspetei sale sotii o declaratie emotionanta, care a fost compusa chiar de el.

sm

“Ceva se intampla cand ma privesti, pentru ca uit sa vorbesc, ca si acum de altfel. Esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata in viata. Ceea ce scriu acum nu sunt cuvinte, ci bucati din suflet. Te iubesc Luiza”, a spus emotionat Zmarandescu.

Cu putin timp inainte de acest moment fericit, Catalin a devenit campion mondial, iar dupa terminarea meciului el si-a cerut iubita in casatorie.

2

A divortat de mama copiilor sai in 2010

Cristina si Catalin Zmarandescu au divortat in 2010, iar cel care a intentat procesul a fost luptatorul. Magistratii au decis desfacerea casatoriei din culpa comuna, urmand ca mama sa se ocupe de cresterea copiilor, carora tatal le va plati lunar o pensie de intretinere de 4.000 de lei.

Zmarandescu a sustinut in cererea de divort ca nu mai suporta atmosfera tensionata de acasa si jignirile sotiei, pe care o considera responsabila de esecul mariajului. “Cristina are o atitudine depresiva si negativista”, afirma atunci luptatorul. De cealalta parte, femeia a sustinut ca luptatorul ar fi lovit-o de mai multe ori, si ca asta se intampla din cauza lipsei banilor.

SURSA: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!